КРАЩИЙ ДИЗАЙНЕР ІНТЕР’ЄРІВ ТА ЛАНДШАФТІВ – ІРИНА КИРИЄВСЬКА ОТРИМАЛА ЧЕРГОВУ ВИЗНАЧНУ ПРЕМІЮ "FASHION LIFE AWARDS 2020"

КРАЩИЙ ДИЗАЙНЕР ІНТЕР’ЄРІВ ТА ЛАНДШАФТІВ – ІРИНА КИРИЄВСЬКА ОТРИМАЛА ЧЕРГОВУ ВИЗНАЧНУ ПРЕМІЮ "FASHION LIFE AWARDS 2020"
166406 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ірина Кириєвська уже багато років успішно працює дизайнером інтер’єру та ландшафту, очолює власну дизайн-студію Kirievskaya Design. За роки практики нею реалізовано безліч об'єктів як інтер'єру так і ландшафту в Україні і за кордоном. У портфоліо десятки реалізованих проектів. Роботи виконані в різних стильових напрямках, але улюбленими стилями в розробці залишаються Ар-Деко, Неокласика, Мінімалізм, Еклектика.

І ось буквально на днях, 7 листопада в рамках щорічноїпремії FASHION LIFEAWARDS 2020 неперевершений талант Ірини Кириєвської був справедливо відзначений Дипломом «КРАЩИЙ ДИЗАЙНЕР ІНТЕР’ЄРІВ ТА ЛАНДШАФТІВ».

Переможці номінацій: Мізрах Ігор, Кірієвська Ірина, Булавченко Олександр, Корнієнко Марина. А також ведучі Ксанті і Андрій Карпов

Нагадуємо, 7 листопада у столичному клубі SKYBAR пройшла церемонія нагородження FASHIONLIFEAWARDS 2020 та щорічний національний конкурс краси MiniMiss & MissisQueenBeauty 2020. До складу поважного та незалежного журі конкурсу увійшли Олександр Омельченко, Любов Березорудська, надзвичайний і Повноважний Посол Бельгії в Україні - AlexLenarts, Анастасія Нікітіна, Олег Сайко, Інеса Баланчівадзе-Звінська, Олеся Тарасенко, Ксенія Кейван. Проект відзначив успішних, красивих та сучасних особистостей і кращі компанії України, які досягли найбільших висот у 2020 році. Ведучими свята стали шоумен, співак, актор та модель - Андрій Карпов та співачка і українська гречанка, актриса і фото модель - Ксанті.

Скріншот: сайт unt.ua

Варто підкреслити, що для Ірини Кириєвської – це вже друга нагорода за доволі короткий проміжок часу. Так, 19 вересня у великому залі ресторанно-готельного комплексу KNZS міста Київ відбулась щорічна всеукраїнська премія CelebrityAwards 2020, під час якої дизайнер інтер'єру та ландшафту Ірина Кириєвська отримала визначну премію - «Дизайнер року».

Скріншот: сайт politica.com.ua

Авторські проекти Ірини Кириєвської відрізняються тим, що кожен об'єкт комплектується індивідуально, з урахуванням нових тенденцій, які дизайнери отримують на європейських виставках! Основними принципами, якими керується в роботі геніальна дизайнер  являються - комфорт і функціональність у всьому.

«Ірина Кириєвська – один із найкращих дизайнерів інтер'єру та ландшафту нашої держави» - саме так про неї відзиваються клієнти дизайн-студії KirievskayaDesign. Також, звісно, це підтверджують і її численні нагороди.

Скріншот: сайт design-ki.com

KirievskayaDesign – це дизайн інтер'єру і ремонт "під ключ", економія часу, бюджету і уникнення помилок при ремонті. KirievskayaDesign розробляє інтер'єри, які відображають характер і спосіб життя замовника, зберігаючи його час і з огляду на всі тонкощі. Основні принципи реалізації проектів - це комфорт, зручність і функціональність у всьому.

Скріншот: сайт design-ki.com

KirievskayaDesign – це робота в повному обсязі: архітектурне проектування, розробка дизайн-проекту, комплектація, авторський нагляд і будівельні роботи "під ключ".

Скріншот: сайт design-ki.com

KirievskayaDesign Сайт

Сторінка у Фейсбук

Сторінка в Іnstagram

Теги: FASHION LIFE AWARDS 2020,премія FASHION LIFE AWARDS 2020,KirievskayaDesign,Ірина Кириєвська,Мізрах Ігор,дизайн,дизайн інтер'єру,ремонт під ключ,Ксанті,Андрій Карпов,премія дизайнер року,дизайнер Ірина Кириєвська