Дизайнер інтер'єру та ландшафту Ірина Кириєвська – коли любима справа стає мистецтвом. Власна дизайн-студія Kirievskaya Design і всеукраїнська премія Celebrity Awards 2020 - «Дизайнер року»

Дизайнер інтер'єру та ландшафту Ірина Кириєвська – коли любима справа стає мистецтвом. Власна дизайн-студія Kirievskaya Design і всеукраїнська премія Celebrity Awards 2020 - «Дизайнер року»
164546 ПЕРЕГЛЯДІВ

19 вересня у великому залі ресторанно-готельного комплексу KNZS міста Київ відбулась щорічна всеукраїнська премія Celebrity Awards 2020. Цього вечора найкращі та найдостойніші представники сфери державної служби, моди, бізнесу та мистецтва отримали свої почесні нагороди. Серед номінантів була знана на всю Україну і далеко за її межами відома дизайнер інтер'єру та ландшафту Ірина Кириєвська яка й отримала визначну премію «Дизайнер року».

Ірина Кириєвська уже багато років успішно працює дизайнером інтер’єру та ландшафту, очолює власну дизайн-студію Kirievskaya Design. За роки практики нею реалізовано безліч об'єктів як інтер'єру так і ландшафту в Україні і за кордоном. У портфоліо десятки реалізованих проектів. Роботи виконані в різних стильових напрямках, але улюбленими стилями в розробці залишаються Ар-Деко, Неокласика, Мінімалізм, Еклектика.

Авторські проекти відрізняються тим, що кожен об'єкт комплектується індивідуально, з урахуванням нових тенденцій які дизайнери отримують на європейських виставках!

Скріншот: сайт design-ki.com

Ірина Кириєвська – це приклад людини, коли любима справа стає мистецтвом!

Основними принципами, якими керується в роботі геніальна дизайнер  являються - комфорт і функціональність у всьому.

«Тільки клієнт вибирає наскільки індивідуальний  повинен бути інтер’єр, я роблю його не тільки стильним, а найважливіше, комфортним у щоденному використанні, продумавши все до дрібниць. Ми розробляємо інтер'єри, які відображають характер і спосіб життя замовника, зберігаючи його час і з огляду на всі тонкощі» - підкреслює Ірина Кириєвська.

Скріншот: сайт design-ki.com

Kirievskaya Design – це дизайн інтер'єру і ремонт "під ключ", економія часу, бюджету і уникнення помилок при ремонті. Kirievskaya Design розробляє інтер'єри, які відображають характер і спосіб життя замовника, зберігаючи його час і з огляду на всі тонкощі. Основні принципи реалізації проектів - це комфорт, зручність і функціональність у всьому.

Kirievskaya Design – це робота в повному обсязі: архітектурне проектування, розробка дизайн-проекту, комплектація, авторський нагляд і будівельні роботи "під ключ".

Скріншот: сайт design-ki.com

Скріншот: сайт design-ki.com

Ірина Кириєвська – це один із найкращих дизайнерів інтер'єру та ландшафту нашої держави! Всі клієнти які до неї звертались - відгукуються лише найтеплішими словами, серед яких першочергово можна почути: професіонал своєї справи, геніальна людина, творчість і креатив вражає, і т. д. То ж від імені редакції – найперше вітаємо із нагородою Celebrity Awards 2020 «Дизайнер року», а також бажаємо безмежних творчих успіхів і підкорення нових і нових вершин!

Kirievskaya Design сайт 

Сторінка у Фейсбук

Сторінка в Іnstagram 

Теги: Ірина Кириєвська,Ирина Кириевская,Kirievskaya Design,Celebrity Awards 2020,премия Celebrity Awards 2020,Дизайнер року,Дизайнер інтер'єру та ландшафту Ірина Кириєвська,Дизайнер Ірина Кириєвська,інтер’єр,інтер'єр та ландшафт,ремонт під ключ
Автор: admin.politica.com.ua