"Чесні вибори" кандидатам у народні депутати України та спостерігачам

258640 ПЕРЕГЛЯДІВ

Політичним партіям, кандидатам у народні депутати України та спостерігачам!   

Команда інформаційного агентства «Україна Інформ» пропонує Вам долучитись до проекту «За чесні вибори», а саме – захистити волевиявлення громадян.

Ми створили унікальний додаток «Україна Інформ», завантаживши який на свій смартфон (андроїд), спостерігачі можуть робити стріми-онлайн на портал «Україна Інформ», де трансляція кожного спостерігача зберігається в його особистому кабінеті, навіть якщо стрім не був опублікований, або у спостерігача забрали телефон.

Стріми-онлайн кожного спостерігача транслюються на портал www.ukraine-inform.com, публікуються та зберігаються на порталі, в тому числі й ті, які були неопубліковані. Наше обладнання дозволяє робити одночасно до 30 тис. таких трансляцій в форматі Full HD.

В студію UKRAINE INFORM ми можемо робити включення під час прямого ефіру будь якого користувача, ми будемо бачити та чути його, а він у свою чергу на своєму смартфоні буде бачити та чути того, з ким він веде бесіду у цей момент у студії «Україна Інформ».

Усі відеоматеріали стрімів на порталі інформаційного агентства «Україна Інформ»  є належним доказом у судах та для порушення кримінальних справ поліцією та органами прокуратури.

21 липня 2019 року з 14:00 до 21:00 у студії «Україна Інформ» буде проходити телемарафон «За чесні вибори» (в студії 32 місця).

Пропонуємо спостерігачам завантажити додаток «Україна Інформ» на свій смартфон та прийняти участь у проекті «За чесні вибори».

З роботою додатку «Україна Інформ» можна ознайомитись за даним посиланням:

https://ukraine-inform.com/video-derzhava-verkhovna-rada-ukrayiny/22940-chesn-vibori-kandidatam-u-narodn-deputati-ukra-ni-ta-sposter-gacham.html

Завантажити додаток:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.ukraine.inform.app

Зареєструвати спостерігача:

https://ukraine-inform.com/auth/register-cvk

З повагою,

Директор інформаційного агентства «Україна Інформ»

Вадим Чорний

 

(097) 5005005

 

Теги: вибори 2019,Вадим Чорний,Україна Інформ,Позачергові вибори до Верховної ради України 2019