Анонс. 29 СЕРПНЯ - ДВАНАДЦЯТИЙ ЧЕМПІОНАТ З РИБНОЇ ЛОВЛІ СЕРЕД ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Анонс.  29 СЕРПНЯ - ДВАНАДЦЯТИЙ ЧЕМПІОНАТ З РИБНОЇ ЛОВЛІ  СЕРЕД ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ
5439 ПЕРЕГЛЯДІВ

О 10:00 29 серпня 2021 року (неділя) на Жуковому острові  (координати: 50.334987, 30.596119, ostriv.pp.ua) відбудеться безпрецедентна подія – "Острів Надії" – дванадцятий щорічний відкритий чемпіонат зі спортивної рибної ловлі поплавковою вудкою з берега серед людей з інвалідністю, які пересуваються на кріслах колісних.

         Реєстрація учасників та акредитація журналістів обов’язкова!

         Для цього до 18:00 28 серпня необхідно заповнити форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTWQmxuwasbUxC___OPMG1DQfsDvsBARW9wmBXayIbfM8Wog/viewform

Або:

- реєстрація учасників: 098-326-01-86 – Олександр Пустовойт.

- акредитація журналістів: 050-446-82-45 – Костянтин Хівренко.

Час і місце зустрічі для посадки в транспорт о 9:30 29 серпня, метро Видубичі (під мостом, у напрямку Конча-Заспи). Або о 10:00 безпосередньо на Жуковому острові.

Саме у цей час розпочнеться жеребкування учасників. Перша група вийде на воду об 11:00.

 

"Острів Надії" започатковано підприємством “Вілчер” Всеукраїнської організації „Союз організацій інвалідів України”. Планується, що у цьогорічних змаганнях вже вчетверте візьмуть участь воїни-учасники АТО, які внаслідок поранення отримали інвалідність.

За задумом організаторів змагання традиційно стануть першим етапом щорічного чемпіонату рибалок, присвяченого прийняттю Закону України „Про реабілітацію інвалідів в Україні” від 6 жовтня 2005 року.

Головне завдання події - пригорнути увагу суспільства до проблеми реабілітації людей з інвалідністю в Україні взагалі і в Києві зокрема.

На меті   повернення людей, які з різноманітних причин втратили певні фізичні можливості, до повноцінного життя, їхня фізична реабілітація і психологічна адаптація, а також популяризація спортивної риболовлі, як здорового способу життя і гармонійного розвитку людини.

До участі в заході запрошено всіх бажаючих, хто незважаючи на інвалідність, не втратив захоплення рибалкою та веде активний спосіб життя.

У змаганнях передбачено особисту участь за різними категоріями.

 Серед понад 20 вже заявлених учасників:

1. С. Трифонова – неодноразова призерка Паралімпійських ігор.

2. О. Дорошенко – заслужений художник України.

         3. О. Пустовойт –  Голова Громадської асоціації «Центр соціальної реабілітації інвалідів “Острів Надії”, член Національного олімпійського комітету України.

Крім того, запрошені керівництво Київської міської державної адміністрації, депутати Київської міської ради.

Теги: Острів Надії,рибна ловля,ЧЕМПІОНАТ З РИБНОЇ ЛОВЛІ,спортивна рибна ловля,Вілчер,Всеукраїнська організація „Союз організацій інвалідів України”,Союз організацій інвалідів України,АТО,Украина,Україна,Трифонова ,Дорошенко,Киев,Київ,Пустовойт ,міська рада,Київська міська рада,Київська міська державна адміністрація
Автор: wikibazacom