Лампи для відбілювання Philips ZOOM - вибір 2021

Лампи для відбілювання Philips ZOOM - вибір 2021
11184 ПЕРЕГЛЯДІВ

Застосування передових технологій в процедурі відбілювання зубів — немає нічого простішого!

Детальний догляд за зубами — це сучасний тренд, якому не соромно слідувати в незалежності від віку, статі і т.д. Під цим мають на увазі поліпшення в плані загального здоров'я ротової порожнини, рівності зубного ряду і білизни емалі.

З останнім особливо було важко. Мистецтво відбілювання зубів розвивається відносно повільно, шляхом проб і помилок. Більш того, були періоди в історії, коли зуби навмисне зачорнювались в данину моді (наприклад, Середньовічна Японія, або ж Російська імперія в XVIII-XIX століттях). Але все ж прагнення відбілити переважало в більшості своїй. Ще древні римляни шукали ефективні шляхи відбілювання, і вони додумалися до використання сечовини. В Середньовічній Європі відбілюванням зубів займалися цирульники, використовуючи слабкий розчин азотної кислоти. Ну а для кращого ефекту до процедури зуби шліфували нічим іншим, як напилком. Лише на початок XX століття азотну кислоту змінив перекис водню і зародився метод мікроабразії, при якому використовувалася соляна кислота.

На щастя, до нашого часу процедура відбілювання зубів не тільки досягла професійності, а й істотно розвинула методологію і інструментарій. Сьогодні одна з найрозвиненіших методик — використання спеціальних гелів, які роблять максимум роботи по відбілюванню емалі практично без шкоди для пацієнта і без його активної участі.

Одним з найефективніших методів на сьогодні по праву визнаний ZOOM. Принцип процедури полягає в тому, що використовується спеціальний гель з високим вмістом водню, якій під впливом ультрафіолетового випромінювання з лампи виділяє активний кисень, який і руйнує небажаний пігмент на емалі. Головними перевагами технології є дбайливе відбілювання, зниження періоду чутливості зубів з кількох діб до 12 годин, зниження ризиків перегріву пульпи, порівняно скорочений період самої процедури — 45 хвилин замість півтори години і більше до цього.

Технологія, незважаючи на і так свої новаторські якості, розвивається далі. Самі останні напрацювання в цьому напрямку отримали назву ZOOM 4, несуть в собі поліпшення досягнутих показників якості у всіх напрямках, починаючи з гелю і закінчуючи конструкцією лампи. Виробник спеціалізованих ламп Zoom 4 White Speed, компанія Philips, повсюдно покращує конструкцію і показники приладу. На даний момент показники лампи такі:

  • Робоча температура — 10-40 ° С (50-104 F)
  • Джерело світла — світлодіодна матриця.
  • Діапазон частот — 400-505 нанометрів.
  • Повітряне охолодження.

Варто пам'ятати, що лампа застосовується тільки в парі з фірмовим гелем, якщо є бажання досягти максимального ефекту.

Придбання в Україні даної лампи не складає ніяких труднощів, адже компанія Dental Group здійснює її продаж по всій території країни не тільки в найкоротші терміни, але і за самою вигідною на сьогодні ціною. Якщо ви прагнете здійснювати висококласні процедури по відбілюванню зубів використовуючи передову технологію — замовляйте Philips Zoom 4 White Speed прямо зараз!

Dental Group

Теги: Лампи для відбілювання,Philips ZOOM,Dental Group,Philips Zoom 4 White Speed,відбілювання зубів