Деякі особливості заповнення заяви за формою № 1-ПРРО

Деякі особливості заповнення заяви за формою № 1-ПРРО
963 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головне управління ДПС у м. Києві нагадує, що реєстрація програмних реєстраторів розрахункових операцій здійснюється на підставі заяви за формою № 1-ПРРО (додаток 1 до Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23 червня 2020 року № 317), що подається у електронній формі через Електронний кабінет або засобами телекомунікацій.

В реєстраційній заяві за формою № 1-ПРРО в графі «Адреса розміщення ГО» необхідно зазначити дані, які повністю збігаються з адресою об'єкта оподаткування в облікових даних.

У разі отримання суб'єктом господарювання квитанції з помилкою «Адреса розміщення ГО не відповідає реєстраційним даним», такий суб'єкт господарювання повинен подати повторно реєстраційну заяву за формою № 1-ПРРО.

Крім того, для забезпечення повної відповідності адреси господарської одиниці, необхідно в приватній частині Електронного кабінету в розділі «Облікові дані платника»/«Відомості про об'єкти оподаткування» скопіювати адресу місцезнаходження об'єкта оподаткування та розмістити її у відповідній графі в реєстраційній заяві за формою № 1-ПРРО.

Теги: ПРРО,Головне управління ДПС у м. Києві,реєстрація програмних реєстраторів розрахункових операцій,електронний кабінет платника, податки,Украина,Україна,ДПС,ГУ ДПС,Міністерство фінансів України,Киев,Київ
Автор: wikibazacom