Людмила Слотюк - на Lexus и в съемной квартире от СБУ: что известно о семье главного налоговика в Черниговской области

Людмила Слотюк - на Lexus и в съемной квартире от СБУ: что известно о семье главного налоговика в Черниговской области
4610 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сегодня поговорим о ГУ ГНС в Черниговской области, которую возглавляет некая Людмила Слотюк.

Председатель Государственной налоговой администрации Украины Алексей Любченко назначил ее руководителем области еще в июле 2020 года, а до этого она возглавляла один из районов Киева. 

Ее официальная биография выглядит следующим образом:

«02.2006-08.2009 — державний податковий інспектор, старший державний податковий інспектор, начальник відділу обліку та звітності Сакської ОДПІ в АР Крим;
08.2009-02.2012 — заступник начальника Сакської ОДПІ в АР Крим;
02.2012-07.2013 — завідувач сектору взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Сакської ОДПІ АР Крим ДПС, головний державний податковий інспектор відділу оподаткування фізичних осіб Сакської ОДПІ АР Крим ДПС;
07.2013-06.2015 — заступник начальника Сакської ОДПІ Головного управління Міндоходів в АР Крим;
06.2015-05.2016 — заступник начальника ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві;
05.2016-07.2018 — заступник начальника Державної податкової інспекції у Подільському районі Головного управління ДФС у м. Києві;
07.2018-09.2019 — начальник Державної податкової інспекції у Подільському районі Головного управління ДФС у м. Києв;
09.2019-07.2020 — начальник Державної податкової інспекції у Подільському районі Головного управління ДПС у м. Києві;
07.2020 по т.ч. — начальник Головного управління ДПС у Чернігівській області».
Свою карьеру налоговика Слотюк начинала в Крыму:

«Я починала з посади простого інспектора у 2006 році, у відділі обліку та звітності Сакської податкової інспекції у Криму, потім працювала старшим, головним інспектором, доводилось приходити до фізичних осіб, роздавати особисто податкові повідомлення з плати за землю, пояснювати, запрошувати до податкової для з’ясування якихось розбіжностей. Далі — вище по службовій драбині, вивчаючи усі деталі на кожній сходинці», — заявляла Слотюк в одном из интервью.

Она поведала историю о том, как ей было сложно подниматься к налоговым вершинам, и что она долгое время жила в однокомнатной муниципальной квартире, а после — в 3-х комнатной, где очень долго делали ремонт, по всей видимости, из-за сложных финансовых условий. После печальных событий в Крыму налоговый работник переехала в Киев, где в конечном итоге возглавила Подольский район Киева.

«Мене дуже засмучує те, що відбулося у Криму. Особисто для мене все було чітко зрозуміло. Я, як державний службовець, відмовилася від російського громадянства і переїхала до Києва. На родинному житті ці події відобразились тим, що саме у Криму відбувалось становлення нашої сім’ї. Ми з чоловіком одружилися ще у 1998 році і, як усі молоді родини стикнулися з побутовими труднощами. Як то кажуть «ковтнули романтики», коли столом нам слугував ящик, а коробка від телевізора була нашою шафою. З великою радістю отримали службове житло, спочатку муніципальну однокімнатну квартиру, потім трикімнатну, дуже довго робили у ній ремонт, і коли в’їхали та прожили там біля року — відбулась анексія Криму», — пожаловалась Слотюк.

Но уже в Киеве во время начала пандемии, как сообщил один из телеграмм-каналов, многие сотрудники очень негативно отзывались о своем руководителе:

«На цьому тижні, керівник Подільської ДПІ, Слотюк Людмила Михайлівна повідомила своїм працівникам, що усі починають ходити на роботу! Будь-яких відпусток жодний працівник не отримує, не по графіку, не за власний рахунок! У разі, якщо хтось піде на лікарняний, то жодної премії на протязі 6 місяців ці працівники не отримують! Їй потрібно, щоб усі працівники були на роботі! Ситуація з транспортом, карантином, можливістю добратись на роботу, Її не цікавить! не подобається, пишіть заяву на звільнення!»

Такой вот подход к людям.

Изучим имущественное состояние Слотюк и ее супруга за 2019 год:

квартира в Саках (АК Крым) на 71 м.кв., полученная в собственность в 2008 году супругами;
два земельных участка в Крыму (на 800 м.кв. и 30 м.кв.);
квартира в Киеве на 33 м.кв., которая принадлежит СБУ и используется Слотюк с 2016 года;
автомобиль Lexus NX200T (2015 г.в.), купленный супругом Сергеем Слотюк за 825 тыс гривен.
В 2019 году Людмила Слотюк получила доход на общую сумму 277 тыс. гривен:

193 тыс. гривен — зарплата от ГУ ГФС Киева;
84 тыс. гривен — зарплата от ГУ ГНС Киева.
Муж налогового работника заработал 312 тыс. гривен, которые ему выплатило СБУ в виде зарплаты.   

Никаких сбережений семья Слотюк не заявила, но при этом супруг смог купить автомобиль премиум-класса, по цене которого можно купить небольшую квартиру на окраине Киева.

Хотя теперь, судя по всему, семейству уже нужна квартира в Чернигове. Какую недвижимость семейство Слотюк задекларирует в этом городе, узнаем уже в этом году, когда руководитель местной ГНС подаст декларацию за 2020 год.

antikor.com.ua

Теги: Украина,Крим, АР Крым,Крым,Україна,Авто,Е-декларации,е-декларування,е-декларирования,Чернигов,Чернігів,Чернігівська область,Черниговская область,Доход,Доходи,Доходы,квартира,квартиры,СБУ, СБ Украины, СБ України,Служба безпеки, Служба Безпеки України,Служба безопасности,Служба безопасности Украины,Слотюк,Людмила Слотюк,Слотюк налоговая,налоговая,ГУ ГФС Киева,ГУ ГФС ,ГФС,Киев,Київ,Подільська ДПІ,недвижимость,Подольский район Киева,Государственная налоговая администрация Украины Алексей Любченко,Государственная налоговая администрация Украины Любченко,Государственная налоговая администрация Украины ,Государственная налоговая администрация ,ГНС, ГНС Украины,ГНСУ,Алексей Любченко,Любченко,Алексей Любченко Википедия
Автор: wikibazacom