Слідство встановить, що саме спонукало ветерана війни з РФ взяти в руки гранату та піти до будівлі Уряду - Денис Монастирський

Слідство встановить, що саме спонукало ветерана війни з РФ взяти в руки гранату та піти до будівлі Уряду - Денис Монастирський
2093 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що правопорушник, який сьогодні намагався вдертися з гранатою до будівлі КМУ, здався поліції після перемовин зі своїм товаришем. Далі слідство з'ясує всі обставини подій.

"Правопорушник затриманий. Надалі з ним будуть проведені слідчі дії, в тому числі  призначено психіатричну експертизу. У ході слідства стане зрозуміло, що саме спонукало ветерана війни з РФ, сапера за спеціальністю, взяти в руки гранату та піти до будівлі Уряду. Але хочу наголосити, що ніхто не має права порушувати Закон, навіть якщо він є ветераном та захисником України!", - сказав очільник МВС.

Денис Монастирський  зазначив, що граната в його руках була бойовою. У випадку підриву могли загинути і травмуватися люди.

Очільник правоохоронного відомства подякував всім співробітникам поліції, ДСНС, СБУ, Управлінню державної охорони, які брали участь у цій спецоперації.

"Окрема подяка товаришу правопорушника - Василю, який зробив все для того, щоб переконати свого друга скласти зброю", - підкреслив він.

Нагадаємо, за фактом погроз гранатою у будівлі Кабміну буде відкрито кримінальне провадження.

Фото Миколи Анацького

 

2VdEqbUr8V1VtBHXGIn8BklDusERTxYt60A4kyfT.jpg

mwhQhcWSLB4fxmJ6DqPnL4hHqYQwlDqAtgz9zAGL.jpg

OVandTan5sslUxOwNtZhTMtD7QmBAjEaLJxC2LXO.jpg

Rrt7cw3ad0YddpiPMxOsPwOqScvlF9ST0jzsrgaZ.jpg

Ip0itsPKqiprqjDHbKtMsEKaNaHkVjXQTCceZZy5.jpg

wxPIloTDZG43SxlLqHldCxfOrnmY2akIDozCuS6O.jpg

fRfNkWvTkjMyQfJJ4udickgjTDhELAyKuXk6HNyB.jpg

mvs.gov.ua

Теги: міністр внутрішніх справ України,Денис Монастирський,КМУ, МВС, Міністерство внутрішніх справ України,Кабмін,Украина,Україна, Міністерство внутрішніх справ, Министерство внутренних дел,Министерство внутренних дел Украины,МВС,МВСУ,Денис Анатолійович Монастирський,Денис Монастирський МВС,Монастирський,Монастырский,Денис Монастырский,Кабмин,Кабмин Украины,Кабинет Министров ,Кабинет Министров Украины,Кабмін України, Кабінет Міністрів , Кабінет Міністрів України
Автор: wikibazacom