Слідство встановить, що саме спонукало ветерана війни з РФ взяти в руки гранату та піти до будівлі Уряду - Денис Монастирський

Слідство встановить, що саме спонукало ветерана війни з РФ взяти в руки гранату та піти до будівлі Уряду - Денис Монастирський
9966 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що правопорушник, який сьогодні намагався вдертися з гранатою до будівлі КМУ, здався поліції після перемовин зі своїм товаришем. Далі слідство з'ясує всі обставини подій.

"Правопорушник затриманий. Надалі з ним будуть проведені слідчі дії, в тому числі  призначено психіатричну експертизу. У ході слідства стане зрозуміло, що саме спонукало ветерана війни з РФ, сапера за спеціальністю, взяти в руки гранату та піти до будівлі Уряду. Але хочу наголосити, що ніхто не має права порушувати Закон, навіть якщо він є ветераном та захисником України!", - сказав очільник МВС.

Денис Монастирський  зазначив, що граната в його руках була бойовою. У випадку підриву могли загинути і травмуватися люди.

Очільник правоохоронного відомства подякував всім співробітникам поліції, ДСНС, СБУ, Управлінню державної охорони, які брали участь у цій спецоперації.

"Окрема подяка товаришу правопорушника - Василю, який зробив все для того, щоб переконати свого друга скласти зброю", - підкреслив він.

Нагадаємо, за фактом погроз гранатою у будівлі Кабміну буде відкрито кримінальне провадження.

Фото Миколи Анацького

 

2VdEqbUr8V1VtBHXGIn8BklDusERTxYt60A4kyfT.jpg

mwhQhcWSLB4fxmJ6DqPnL4hHqYQwlDqAtgz9zAGL.jpg

OVandTan5sslUxOwNtZhTMtD7QmBAjEaLJxC2LXO.jpg

Rrt7cw3ad0YddpiPMxOsPwOqScvlF9ST0jzsrgaZ.jpg

Ip0itsPKqiprqjDHbKtMsEKaNaHkVjXQTCceZZy5.jpg

wxPIloTDZG43SxlLqHldCxfOrnmY2akIDozCuS6O.jpg

fRfNkWvTkjMyQfJJ4udickgjTDhELAyKuXk6HNyB.jpg

mvs.gov.ua

Теги: міністр внутрішніх справ України,Денис Монастирський,КМУ, МВС, Міністерство внутрішніх справ України,Кабмін