« І вам премію, і нам…», або як мер Вінниці Сергій Моргунов роздає щедрі премії у розмірі 60% від окладу…собі і своїм поплічникам

« І вам премію, і нам…», або як мер Вінниці Сергій Моргунов роздає щедрі премії у розмірі 60% від окладу…собі і своїм поплічникам
118159 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ви певно могли подумати, що  у міськраді Вінниці так добре працюють... Але премії ці, видаються не аби яким звичайним робітникам, а власне самому меру та його замісникам. Все ніби то й добре, проте ось питання, а чи заслужені ці винагороди?

Дізнавшись про такі щедрі премії, що видаються щомісяця Моргунову і наближеним до нього працівникам, місцеві новинні видання вирішили провести опитування  серед жителів Вінниці. На питання «Чи заслуговує ваше керівництво такі великі щомісячні премії?» 70% людей дали негативну відповідь. А як це так, Вінниця ж таке прекрасне місто.

Ось скріни документів про преміювання із офіційного сайту Вінницької міської ради: 

До речі, Сергій Моргунов «любов» до премій запозичив у свого «шефа» Гройсмана, який будучи мером Вінниці також «на право і на ліво» роздавав народні кошти собі і своїм поплічникам, включаючи все того ж Моргунова.  

На перший погляд ніби все й добре, Вінниця визнана як найкомфортабельніше місто України. Та й мер міста, Сергій Моргунов, не раз отримував похвали за свою працю. Але якось все це здається занадто ідеальним, якось «не по-українськи». Власне, тут і справді все ідеально, але лише на перший погляд. Моргунов перебуваючи вже на другому строці головування, його доброчесність дала тріщину.

А може хтось, точніше Моргунов, лише вдавав з себе ідеального, чесно виконував обіцянки, заслужив довіру громадян, а як тільки його переобрали то вже можна й за «діло» братись, при чому у відкриту, ніби все в порядку і так має бути. Але звідки стільки впевненості, стільки безпечності? Підказка: весь секрет у тому хто стоїть за усіма діями.

Хоча це зовсім не секрет, всі знають що річ йде про колишнього прем’єра Володимира Гройсмана. Не було б його, не був би й Моргунов у кріслі мера, адже всім відомо, що насправді містом керував і керує екс прем’єр. Видно, не хотів він так просто прощатись з кріслом мера сам, тому й вирішив туди посадити того, хто всі його накази буде виконувати й видавати за свої.

Скріншот: сайт unt.ua

А що тут такого? Та здавалося б і нічого. Але, всі знають, що сім’ї обидвох мерів Вінниці, колишнього і нинішнього, володіють чималою кількістю земель по всьому місту. А тут що не так? А те, що поки Моргунов з Гройсманом виконували обіцянки дані жителям міста, вони ще й паралельно майже роздаровували, а точніше продавали за низькі ціни землі що належали місцевій раді, ще й нікому іншому як своїм дружинам, батькам, братам та сестрам. Чому на це ніхто не звернув уваги? А тому що всі раділи чудесам під назвою «виконані обіцянки місту», а таке не у кожному місті зустрінеш.

Тепер от постає питання, що ж гірше: мер що відкрито всім бреше, чи мер що вдає з себе чесного?...  

Теги: мер Вінниці,Сергій Моргунов,Моргунов,Моргунов Вінниця,премія, Вінниця,Моргунов мер, Владимир Гройсман,Гройсман Володимир,мер Вінниці Сергій Моргунов,Моргунов новини,Моргунов корупція,Моргунов компромат ,Вінницька міська рада,Вінницька ОДА