Міністр юстиції Малюська повернув половину майна рейдерам

Міністр юстиції Малюська повернув половину майна рейдерам
356039 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Херсоні знову неспокійно: історія з незаконним відчуженням майна «Херсонбуду» триває. Як половина майна підприємства після повернення законним власникам вчергове опинилась у руках рейдерів? Та чому Міністр юстиції допомагає чорним реєстраторам, замість того, щоб боротися з ними? Дивіться у сюжеті Наталії Дігтяр.

Ось перелік майна «Херсонбуду» загальною площею більш як 20 000 кв.м, яке понад два роки приносить незаконний дохід рейдерам:

1. Пансіонат «Прибій», що у Залізному порту, площею майже 9000 кв. м.

2. Адміністративна будівля у Херсоні на Лютеранській, 24 площею понад 8000 кв. м.

3. Майновий комплекс (база СМУ- 5) в м. Олешки — площею 2279,5 кв. м.

4. Будівлі та споруди (база СМУ-1) у місті Херсон на вул. Робоча, 64.

З легкої руки Міністра юстиції половину об’єктів — санаторій у Залізному порту та базу в Херсоні — днями повернули загарбникам. Наказ, підписаний особисто Денисом Малюською, датований 28 квітня 2020 року. І там зазначено (цитуємо):

«Задовольнити скаргу Ромащенка Романа Олександровича від 14.03.2020 року в повному обсязі».

Наказ підписано особисто Міністром юстиції

 

Цікаво, що пан Малюська одноосібно повертає рейдерам половину майна «Херсонбуду», бо не вважає рішення Верховного Суду достатньою підставою для реєстраційних дій.

stopcor.org

Теги: Володимир Сальдо, Денис Малюська, міністерство юстиції ,Останні новини Херсона, привласнення майна, рейдерство ,рейдерське захоплення, херсонбуд ,чорні реєстратори,Министр юстиции Денис Малюська , Максим Юдин,Частный нотариус Максим Юдин,Рейдерский захват,Рейдерство,Алексей Голобуцкий,Минюст,Сытник,НАБУ