Михайло Кулиняк, майбутній директор «Мистецького Арсеналу»?

Михайло Кулиняк, майбутній директор «Мистецького Арсеналу»?
52268 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Вітаємо новообраного директора одного з найвагоміших культурних центрів України - "Мистецького Арсеналу"!». Саме такі заголовки мали би бути на сторінках та на сайтах українських журналів та в інших  джерелах ЗМІ ще на початку липня. А героєм цих заголовків мав стати ніхто інший як Кулиняк Михайло Андрійович. Але дещо пішло не так і вибори були перенесені. То що саме стало причиною повторних виборів? Розглянемо нижче всі моменти  виборів і чи справді потрібно було йти на такі міри.

Для початку, хотілося б коротко розповісти вам про ключову особу - Кулиняка Михайла Андрійовича. Михайло Кулиняк - скрипаль за освітою, також має ще два дипломи магістра зі спеціальностей «Менеджмент організацій» та «Державне управління». У 2010-2012 роках очолював Міністерство культури України, але був несправедливо звільнений за свою проукраїнську позицію. Михайло Андрійович був противником прийняття так-званого мовного «Закону Ківалова-Колесніченка», а це як всі розуміють суперечило політиці тодішньої влади.   

У 2013-2014 роках був гендиректором Національного палацу мистецтв "Україна". Пізніше став директором Інституту сучасного мистецтва Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв.

На голосуванні Михайло Кулиняк набрав більшість голосів, а саме 4 з 9, але цього виявилось недостатньо, так як потрібно було набрати 5 голосів. Але це не єдина причина чому у «Мистецького Арсеналу» досі немає директора, проте ця причина є хоча б трохи розумна, тому як всі інші є вкрай абсурдними, і ви зараз у цьому переконаєтесь.

Отож ще однією причиною повторних виборів є відверта недовіра до кандидатури Михайла Андрійовича. Ну звичайно ж всі дивляться на те, при кому він був Міністром, але ж ніяк не на заслуги, як наприклад збільшення фінансування кіновиробництва або ж пророблена робота на користь прийняття закону «Про культуру». Варто підкреслити, що Михайло Кулиняк був єдиним Міністром, який на той час за 20 років існування України ініціював прийняття закону «Про культуру». 

Наступним моментом стало те, що іншим кандидатам просто не вигідноаби Кулиняка обрали, ну звичайно, всі ж намагаються вигризти собі місце під сонцем, і як часто це буває, «брудними діями». Так, одна з кандидаток звинуватила голову комісії, Василя Чернеця, у конфлікті інтересів. Але так тоді можна сказати ще як мінімум про двох кандидатів які теж мають знайомих у коміссії. Однією з таких є й чинна директорка закладу - Олеся Островська-Люта, але такими заявами вона не розкидується, проте й не мовчить. І це не дивно, адже її крісло завіси скоро може зайняти той, хто збирається привести «Мистецький Арсенал» до ладу, вивести його на міжнародний рівень і добитися більшого фінансування для культурного центру, все той же, що всім не дає спокою - Кулиняк Михайло.

Слід пам‘ятати, що «Мистецький Арсенал» є дуже важливим культурним центром який може стати ураїнською візитною карточкою, але при правильному управлінні. Центру потрібні зміни, тільки завдяки ним «Арсенал» зможе зрушити з місця!


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

По всіх питаннях щодо опублікованого матеріалу звертайтесь на електронну пошту: wikibazainfo@gmail.com

Теги: Михайло Кулиняк, Кулиняк Михайло Андрійович, Мистецький Арсенал вибори, Олеся Островська-Люта, Михайло Кулиняк скрипаль, Закон про культуру Кулиняк, Кулиняк Михайло Андрійович міністр культури, Михайло Кулиняк біографія, Михайло Кулиняк компромат, Вибори директора Мистецького арсеналу Кулиняк, Новим директором Мистецького Арсеналу Кулиняк, міністр культури часів Януковича Михайло Кулиняк, Кулиняк міністр Януковича, Кулиняк міністр Азарова, Дамочка, козльонки, лузери, Михайло Кулиняк новини, Мистецький арсенал Кулиняк, На виборах директора Мистецького Арсенала найбільше голосів набрав ексміністр часів Януковича, Михаил Кулиняк, Кулиняк Михаил Андреевич, Мистецький Арсенал выборы, Олеся Островская-Люта, Михаил Кулиняк скрипач, Закон о культуре Кулиняк, Кулиняк Михаил Андреевич министр культуры Михаил Кулиняк биография, Михаил Кулиняк компромат Выборы директора Художественного арсенала Кулиняк, Новым директором Художественного Арсенала Кулиняк министр культуры Януковиче Михаил Кулиняк, Кулиняк министр Януковича, Кулиняк министр Азарова, козльонкы, лузеры, Михаил Кулиняк новости, Художественный арсенал Кулиняк, на выборах директора Художественного Арсенала больше всего голосов набрал эксминистр Януковиче,Украина,Україна,Кулиняк
Автор: wikibazacom