Сергій Сітарський - Голова Агрономічної сільської ради вважає себе “царьом”

Сергій Сітарський - Голова Агрономічної сільської ради вважає себе “царьом”
58917 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сергій Сітарський, якого минулого року обрали головою Агрономічної сільської ради на Вінниччині, 11 липня святкував свій день народження в готельно-ресторанному комплексі “Божедар”. 

Про це свідчать світлини на його сторінці у мережі Facebook, які запостили його друзі.

На фото голова Агрономічного позує у футболці з написом “Царь спроможної ОТГ”.

Сергій Сітарський був незмінним головою Вінницької районної ради 5-го, 6-го та 7-го скликань. У раді він представляв ВО “Батьківщина”. 

Будучи головою Вінницької районної ради, Сітарський прославився на всю Україну тим, що урочисто, з перерізанням червоної стрічки відкривав туалет у сільській школі.

У листопаді минулого року його обрали головою Агрономічної сільської ради, що під Вінницею. Територіальна громада об’єднує шість населених пунктів: село Агрономічне, Бохоники, Медвеже Вушко, Ільківка, Горбанівка та Рівець. 

За минулий рік, згідно із декларацією, Сергій Сітарський за два місяці отримав на посаді сільського голови 75 тис. гривень заробітної плати. Ще майже півмільйона доходу він отримав на посадах голови Вінницької районної ради та першого заступника голови Якушинецької сільської ради.

Син Сітарського, згідно із декларацією батька, працює у виконкомі Вінницької міської ради, а Вінницька міська рада у червні цього року виділила Агрономічній сільській раді 1,3 млн гривень субвенцій на облаштування зупинок маршрутного транспорту та встановлення камер відеонагляду.

 

zaxid.net

Теги: Голова Агрономічної сільської ради,Сергій Сітарський, ВО “Батьківщина”,Медвеже Вушко,Вінницька міська рада,Украина,Україна,Сітарський,Батьківщина, ВО «Батьківщина»,Вінниця, Вінницька область,Винница, Винницкая область
Автор: wikibazacom