Святійший Патріарх Філарет зустрівся із Послом Республіки Іран в Україні Манучехром Мораді

Святійший Патріарх Філарет зустрівся із Послом Республіки Іран в Україні Манучехром Мораді
42724 ПЕРЕГЛЯДІВ

2 липня 2021 року Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет зустрівся з Надзвичайним і Повноважним послом Ісламської Республіки Іран в Україні Манучехром Мораді.

Під час зустрічі відбулося тепле спілкування Патріарха з паном послом, за яким обговорювали низку різних питань, що становлять спільний інтерес. Зокрема, сторони обговорили релігійну та міжконфесійну ситуацію в Україні та в Ірані, питання взаємовідносин християн і мусульман та ключової ролі релігії в плані досягнення миру і порозуміння між людьми.

Святійший владика висловив вдячність послу Республіки Іран в Україні Манучехру Мораді за труди, спрямовані на розвиток міжнародних відносин між Україною та Іраном. На завершення зустрічі сторони обмінялися пам’ятними подарунками.

cerkva.info

Теги: Патріарх Філарет,Філарет ,Манучехр Мораді,Патріарх,Іран , Святійший Патріарх Філарет,ПЦУ , Патріарх Філарет,Філарет,Митрополит Епіфаній,Епіфаній,УПЦ,Митрополит Епіфаній ,Митрополит Епіфаній Думенко,Митрополит Епіфаній (Думенко),Митрополит ,Епіфаній Думенко,Епіфаній (Думенко),Епіфаній ,Думенко,Православна Церква України,Православна Церква ,Україна,Украина,ПЦУ,Предстоятель Православної Церкви України, Митрополит Епіфаній,УПЦ Київського патріархату,УПЦ , Православна церква України,Филарет,Патриарх Филарет,ПЦУ-СЦУ,СЦУ, Офіс Президента, Офіс Президента України,ОП,ОПУ,Андрій Єрмак,Єрмак,Ермак, Андрей Ермак,Андрей Ермак Википедия
Автор: wikibazacom