Шоу, під назвою "Одеський порт"

Шоу, під назвою "Одеський порт"
298093 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тільки но згасли пристрасті, щодо захоплення відстороненим в.о директором Одеського порту, Мясковським О.М., зі озброєною охороною адмін. будинку порту, як почались ще більш цікаві події ( які повинні зацікавити правоохоронні органи).

На офіційному сайті Одеського порту з’являється Наказ 153/к, від 14.06.2021року, підписаний особисто Мясковським, Про приступання виконання ним обов`язків директора‘‘.

Ну, а далі, ще цікавіше…

Мясковський, сам особисто, без погодження МІУ, вводить в дію попередню структуру управління Одеського порту. Під дану структуру юрист—аферист Мясковський повертає на роботу звільнених під час перевірки працівників. Тобто, на підприємстві хаос і розруха. Два зама по економіці, два зама по безпеці, два перших зама, по два начальника на відділ, і так далі.

Подвійне навантаження на фонд оплати праці підприємства для Мясковсього не злочин і не перевищення своїх обов`язків ( правоохоронці аууууу).

Але на цьому ще не все.

Заступники ,,дублікати‘‘ та начальники дають підлеглим задачі, які протирічять одні другим. Прості робітники в шоці.

Отже, коли дві ОПГ (Мясковський>Козак>ТИС, а інша – Лутій, під кришуванням СБУ), ділять владу в Одеському порту, сам порт іде до краху,  а справжні патріоти-портовики втратили надію на майбутнє порту. Як говорять портовики: ,, Влада дісталась аферистам та далеким від портової галузі самозванцям‘‘.

P.S. Пан Зеленський, мабуть пора вже і Кубракова відправляти у відставку….

Теги: Одеський порт,Мясковський,Мясковський порт,ТИС