Патріарх Філарет увійшов у Топ-20 впливових людей Києва

Патріарх Філарет увійшов у Топ-20 впливових людей Києва
300484 ПЕРЕГЛЯДІВ

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет увійшов у Топ-20 впливових особистостей столиці.

17 червня 2021 року, за дорученням журі, в Патріаршій резиденції, диплом переможця щорічної премії Предстоятелю Української Православної Церкви Київського Патріархату вручив громадський і культурний діяч Ігор Мізрах.

«Коли поважне журі відбирало кандидатів на відзначення, то щодо Вашої особи, шановний владико, навіть не виникало сумнівів. Переоцінити Ваш вклад у будівництво помісної Української Православної Церкви не можливо – він величезний. Ви були, є та будете авторитетною людиною для більшості українців і я думаю, не лише в Києві, але й у цілій Україні. Ми Вас знаємо, як великого богослова, перекладача Біблії українською мовою. Ми всі пишаємося Вами, як великим пастирем. Тому Ваше ім’я в цьому поважному рейтингу цілком заслужене. За значний внесок у розбудову України, заслуги перед українським народом та благодійну діяльність я з радістю вручаю Вам відповідну нагороду та диплом, підписаний директором громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Україна славетна» Інесою Міхно», – сказав Ігор Мізрах.

Переможцями цьогорічного рейтингу впливовості у столиці, увійшовши в двадцятку, також стали: Володимир Кличко, Микола Голомша, Олег Пинчук, Сергій Гайдай та інші.

cerkva.info

Теги: Патріарх Філарет,Філарет ,Топ-20 впливових людей Києва, Ігор Мізрах, Православна церква України,УПЦ,рейтинг, Мізрах Ігор Аркадійович