Павло Казарін – як росіянин викриває проросійських

Павло Казарін – як росіянин викриває проросійських
53944 ПЕРЕГЛЯДІВ

Доброго дня шановні читачі та усі люди в яких є честь, совість та порядність! У цій статті я Вам хочу розповісти про так званого патріота Павла Володимировича Казаріна – українського журналіста, який усім постійно позується як кримчанин, який не змирився з анексією Криму Росією, який постійно ставить ярлики «проросійський» усім, хто думає не так як він або представники попередньої влади (влади Порошенко) щодо подій 2014 року та України, яка в нас була до 2014 року, який є пропагандистським рупором «Радіо Свобода», Крим Реалії та телеканалу ICTV.

Однак, кожному з нас цікаво – а що за цим ховається?

Отже, у червні 2020 року український журналіст Анатолій Шарій, який в Україні вважається проросійським, хоча з 2013 року, тобто ще з часів правління проросійського Януковича він проживає у різних країнах Євросоюзу, а не у Росії, через переслідування в Україні, на мою думку, вважати, що людина яка об’єктивно висловлюється про обставини в країні з якої сам родом, є проросійською – повний абсурд, будь – яка людина, яка не має «ура – патріотичного угару» згодиться, що в нашій країні не все на жаль добре і люди повинні знати правду, щоби боротися за гідне життя у своїй країні, опублікував дані про те, що 27 березня 2014 року, після того, як Росія захопила Крим, так званий «патріот» Павло Казарін подав документи на отримання паспорту громадянина Росії (у Криму!), а 29 квітня 2014 року отримав паспорт громадянина Росії – країни, яку він постійно по усім телеканалам поливає брудом.

Крім того, його батько Володимир Павлович Казарін, який 19 листопада 2015 року був призначений ректором Таврійського національного університету в Києві, 6 квітня 2014 року подав заяву у Криму щодо отримання російського громадянства, яке також отримав  і продовжив роботу в новоствореному Кримському федеральному університеті[7]. На конференції «Форум 2000» у Празі 15 вересня 2015 року Казарін розкритикував рівень освіти в Криму після 2014 року[8]. Через місяць з'явилася інформація про його звільнення з університету. Впевнений, що він просто посварився з росіянами, які вказали йому на двері і він вимушений був перефарбуватися як хамелеон та виїхати до України, оскільки його майбутнє у Росії «накрилося». Більш змістову інформацію про цього «старшого патріота» можна дізнатися у Вікіпедії - та у статті сайту «Резонанс», яка називається «Пургаторій Казаріна, або час «очищення» для Таврійського національного університету від 25 лютого 2021 року.

Однак, продовжимо про головного героя статті – Павла Казаріна, який щодо отримання російського паспорту пішов ще далі свого батька – 8 липня 2014 року Павло Казарін отримав у Москві закордонний паспорт громадянина Росії.

Усі 6 років цей негідник мовчав про наявність російського громадянства, поливав брудом усіх та вся, поливав брудом Росію – так, ця країна винна у наших бідах, але хто б казав про це? Після того як Анатолій Шарій викрив цю інформацію про так званого патріота Казаріна, яка мається на його відео з підтверджуючими на всі вказані факти документами - Павло Казарін, який навіть говорить з заїканнями почав нести суцільну маячню, а саме - він отримав російський паспорт, бо планував залишитися в окупованому Криму. Однак, згодом Казарін вирішив переїхати на материкову частину України і позбутися російського громадянства.

Ось його думка з особистої сторінки у Фейсбуку:

Вкінці березня 2014-го я отримав в Сімферополі російський паспорт. Анексія Криму вже завершилася. Вторгнення на Донбас ще не почалося. Сенцова ще не заарештували, а боїнг ще не збили. Деякі мої друзі покинули півострів відразу після захоплення. Інші – планували залишатися. Я схилявся до другого сценарію. На півострові жили батьки і я хотів бути поруч»

«Я переїхав до Києва в жовтні чотирнадцятого. Мої батьки – через рік. Документи залишилися лежати в Сімферополі. Російський паспорт був потрібен мені лише для того, щоб жити в окупованому Криму. Коли я звідти поїхав – потреба в ньому відпала. Протягом останніх двох років я збирав довідки для виходу з російського громадянства

На початку 2021 року з’явилася інформація у засобах масової інформації, що Павло Казарін більше не є громадянином Росії. Про те що Анатолій Шарій вказану інформацію опублікував, Казарін вважає, що цю інформацію йому злило ФСБ РФ – так хіба у цьому справа? Справа в тому, що Павло Казарін – брехун, пристосуванець, лицемір, який шукав кому продатися. Якщо він каже, що отримав паспорт Росії, тому що планував залишитися у Криму, це може означати лише те, що він бачив своє майбутнє у «русском мире», однак, на мою думку в нього там щось не склалося, йому як і батьку вказали на двері і він був вимушений покинути Крим, оскільки майбутнє у Росії йому більше не світило, а якщо не виперли б – сьогодні він міг би бути в одному ряді з відомими огидними російськими пропагандистами, як Ольга Скабєєва, Дмитро Кісельов, Володимир Соловьов, Маргарита Сімонян та іншими негідниками, які росіянам так забили мізки, що вони готові по першому виклику вбивати усіх, кого накаже Путін. Істину причину, чому Павло Казарін покинув Крим, маючи російський паспорт досі невідомо.

Те що, на початку 2021 року Павло Казарін втратив російське громадянство не робить ні на хвилину його кращим, він брехав усі ці роки всім українцям, і якби не Анатолій Шарій, він міг би і не розколотися про даний факт у своїй нікчемній біографії і ми могли б далі не знати про цей ганебний вчинок.

Те, що Павло Казарін каже, що його змусили отримати паспорт громадянина Росії – суцільна брехня, не писав заяви на отримання російського паспорта – не отримував би, був би патріотом України – одразу ж після анексії Криму він би виїхав з Криму, однак він планував там залишитись.

У той час, коли цей негідник писав заяву на отримання паспорту громадянина Росії, я 11 років як проживав у Севастополі, і коли сталася анексія Криму через бездіяльність нової Української влади в особі Олександра Турчинова, я вже зібрав свої речі і 30 березня 2014 року поїхав з Криму і жодного разу там я не був, і невідомо коли буду, бо особисто я сумніваюся, що Крим скоро повернеться, оскільки Росія нікому і нічого ніколи не повертала, жодних заявок на отримання російського паспорта я звісно не писав і російського паспорта в мене не має.

Мої батьки перебували у Криму до вересня 2014 року, сподіваючись, що Росія під натиском Заходу поверне Крим назад, однак дива не сталося і вони також переїхали до України, і чомусь на відміну від Павла Казаріна, який стверджує, що кримська прописка прирівнювалася до російського громадянства, мої батьки російські паспорти не отримували, а чому не отримували – бо вони не писали заяв на отримання російських паспортів! Не дарма кажуть «гучніше за всіх тримай злодія кричить сам злодій».

Виникає дуже цікаве питання – куди усі ці роки дивилося та дивиться СБУ? Чому цей негідник досі працює на українському телебаченні, чому не порушено жодного кримінального провадження? А можливо він потенційний шпигун?

Людина в якій є хоч крапля совісті та сорому, після такого викриття зникла б з медіа – простору, однак цей негідник і надалі вчить усіх як потрібно жити, хто патріот, а хто проросійський, і нікому до цього нема жодного діла, що така аморальна людина надалі почуває себе в Україні як риба у воді, коли в будь – якій розвинутій країні Заходу та навіть у тій же Росії такого негідника вже виперли з усюди та стерли з пам’яті. Згадайте наприклад як у радянські часи наших відомих артистів, які емігрували до США стирали з пам’яті наших людей – забороняли фільми з їх участю, викреслювали з усіх підручників, така доля спіткала наприклад акторів Савелія Крамарова, Олега Відова, відомого на весь світ танцівника балету Олександра Годунова, хоча це були люди мистецтва, які нікого не обманювали. Однак стосовно Павла Казаріна таку практику застосувати було б доречно.

У зв’язку з даними фактами, прошу керівництво телеканалу ICTV припинити співпрацю з Павлом Казаріним, іншим телеканалам – його не прийматина роботу, а керівництво СБУ – порушити кримінальне провадження за шпигунство. Кожний негідник повинен відповідати за оману суспільства, тоді усі ми будемо впевнені, що ми живемо у захищеній країні, на яку будь – який зовнішній вплив буде неможливий, а це – інформаційна, економічна, військова безпека України!

Ще посилання на інформацію про нашого «героя»:

Гарного перегляду друзі!

Автор: Павло Лем


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

По всіх питаннях щодо опублікованого матеріалу звертайтесь на електронну пошту: wikibazainfo@gmail.com

Теги: анексія Криму,Крим, Росія,Анатолій Шарій,Павло Казарін,Казарін ,ФСБ РФ,Путін,Шарій,Пропаганда,Олександр Турчинов,АР Крим,Украина,Україна,Анексія,Анексия,Анексия Крыма,Крым, АР Крым,Россия,Шарий,Анатолий Шарий ,Анатолий Шарий Википедия,ФСБ,Турчинов,СБУ ,ICTV ,Володимир Путін,Путин,Владимир Путин,Владимир Путин Википедия,Ольга Скабєєва, Дмитро Кісельов, Володимир Соловьов, Маргарита Сімонян,Скабєєва, Кісельов, Соловьов, Сімонян
Автор: wikibazacom