Мізрах Ігор привітав всіх українців з ДНЕМ ВИШИВАНКИ!!!!

Мізрах Ігор привітав всіх українців з ДНЕМ ВИШИВАНКИ!!!!
62930 ПЕРЕГЛЯДІВ

Всесвітній День вишиванки святкують щороку у третій четвер травня. Цьогоріч цей день припадає на 20 травня.

Вітаю з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Бажаю укріплення української ідентичності заради процвітання нашої країни

День вишиванки почали відзначати у 2006 році, тобто цьогоріч – 13-й раз урочистого святкування.

Головна традиція свята – одягнути вишиванку. День вишиванки відзначають завжди у будній день, аби показати, що вишита сорочка невіддільна частина побуту, яка органічно вписується у сучасне щоденне життя. Також у цей день часто організовують тематичні конкурси, ярмарки, концерти тощо.

Язичники вірили, що геометричні знаки – це символ сонця та енергії, тому кожен хто носив такий одяг, був захищений від зла.

Вишиванка – це гарно і сучасно!

Вишиванка – не просте вбрання українців! Це символічна річ для кожного з нас, адже це є святковий одяг! В орнаменті можна побачити сліди історії нашої країни та історію свого роду.

Зазвичай, вишиванку вишивала мама… В кожну ниточку вона вкладала свою материнську любов, своїми руками робила такий прекрасний оберіг!

Я вважаю, що сьогодні кожен з нас повертається до свого коріння та торкається чогось справжнього!

Як правило, вишиванку ми вдягаємо в святкові дні! Сьогодні особливий день саме тому, що в кожній області, в кожному місті і містечку українці об’єднанні! Нас поєднало велике  почуття поваги і любові до українських національних традицій, до країни, один до одного!

Українська вишиванка – це національна святиня! Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Це наш національний оберіг! Нехай це свято зітре кордони й об’єднує українців по всьому світу. Чудового настрою та різнобарвних вражень! З Днем вишиванки!

З повагою,

ІГОР МІЗРАХ

mizrakhigor.wordpress.com

Теги: Всесвітній День вишиванки,день вишиванки,вишиванка, Мізрах Ігор Аркадійович ,Мізрах Ігор,Мізрах , Мізрах І.А, Мизрах Игорь, юрист Игорь Мизрах,день вышиванки,вышиванка,Украина,Україна
Автор: wikibazacom