Впродовж січня-квітня 2021 року буковинці сплатили понад 90,0 млн грн військового збору до державного бюджету, - Віталій Шпак, начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області

Впродовж січня-квітня 2021 року буковинці сплатили понад 90,0 млн грн військового збору до державного бюджету, - Віталій Шпак, начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області
27900 ПЕРЕГЛЯДІВ

З легально виплачених доходів буковинці до державного бюджету впродовж січня-квітня 2021 року сплатили понад 90,0 млн грн військового збору. Про це розповів начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак.

«Цьогорічна сплата військового збору порівняно з відповідним періодом минулого року зросла на 18,8 млн грн, або на 26,4 відсотки», – акцентує Віталій Шпак.

Посадовець також інформує про збільшення надходжень до зведеного бюджету податку на доходи фізичних осіб. Так, за чотири місяці поточного року зібрано майже 1073,6  млрд. грн. вказаного податку. Порівняно з відповідним періодом минулого року відмічається ріст на майже 188,2 млн грн.

 У відомстві нагадують, що військовим збором обкладаються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами.

Крім того, військовий збір стягується з виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграшу гравця, отриманого від організатора азартної гри. Платниками збору є фізичні особи як резиденти, так і нерезиденти, які отримують доходи в Україні, фізичні особи-резиденти, які отримують іноземні доходи, а також податкові агенти. 

cv.tax.gov.ua

Теги: Віталій Шпак начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області, Віталій Шпак, Віталій Шпак ДПС, Віталій Шпак митниця податкова, головний податківець Віталій Шпак, начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак ,Головне управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак, Шпак Віталій Петрович головний фіскал Буковини, Шпак Віталій Петрович біографія досьє компромат, як живе головний податківець Буковини Віталій Шпак, Шпак Віталій Петрович декларація, податківець Шпак, Віталій Шпак ДПС у Чернівецькій області, Шпак Віталій Петрович і буковинські, головний податківець Буковини Віталій Шпак схеми, Віталій Шпак вікіпедія, Віталій Шпак квартири, Шпак Віталій Петрович,Виталий Шпак начальник Главного управления ГПС в Черновицкой области, Виталий Шпак, Виталий Шпак ДПС, Виталий Шпак таможня налоговая, главный налоговик Виталий Шпак, начальник Главного управления ГНС в Черновицкой области Виталий Шпак, Главное управление ГНС в Черновицкой области Виталий Шпак, Шпак Виталий Петрович главный фискал Буковины, Шпак Виталий Петрович биография досье компромат, как живет главный налоговик Буковины Виталий Шпак, Шпак Виталий Петрович декларация, налоговик Шпак, Виталий Шпак ГНС в Черновицкой области, Шпак Виталий Петрович и буковинские, главный налоговик Буковины Виталий Шпак схемы, Виталий Шпак википедия, Виталий Шпак квартиры , Шпак Виталий Петрович,Украина,Україна
Автор: wikibazacom