В прокуратурі стартувала кампанія з вакцинації – однією з перших щепилась Генпрокурор

В прокуратурі стартувала кампанія з вакцинації – однією з перших щепилась Генпрокурор
9582 ПЕРЕГЛЯДІВ

В органах прокуратури розпочалося проведення вакцинації від Covid-19. В першу чергу буде щеплено близько 500 працівників Офісу Генпрокурора. З травня вакцину отримають обласні і окружні прокуратури. 

Прокуратура імунізується вакциною виробництва китайського фармацевтичного підприємства Sinovac Biotech. Серед перших добровольців – Генеральний прокурор Ірина Венедіктова та її заступники.

«Хочемо показати власним прикладом і прикладом інституції наскільки важливий цей процес для здоров’я нації. Всі наші працівники, які виявили бажання, зможуть отримати щеплення. Прокурори, як і решта правоохоронців, постійно в контакті з широким колом людей: на слідчих діях, у судах. Тому імунний щит, який дає вакцина, реально необхідний. Щеплення – наш вклад в формування колективного імунітету України та запобігання поширенню пандемії», - заявила Ірина Венедіктова.

Вакцинація працівників прокуратури відбувається в рамках третього етапу державної кампанії з вакцинації, цільовою групою якого є правоохоронні органи.

 

Теги: Генеральна прокуратура України,прокуратура,экс-генпрокурор,Генпрокурор,Covid-19.,вакцина,вакцинація,Офіс Генпрокурора,Ірина Венедіктова ,Генеральний прокурор Ірина Венедіктова,Украина,Україна,ГПУ,Венедиктова,Ирина Венедиктова Википедия
Автор: wikibazacom