Віктор Малиновський: Як Гройсман заліз у КИШЕНЮ кожного УКРАЇНЦЯ будучи Прем’єр-міністром

Віктор Малиновський: Як Гройсман заліз у КИШЕНЮ кожного УКРАЇНЦЯ будучи Прем’єр-міністром
8376 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Красти треба так щоб усі навкруги думали що це реформи» - В. Б. Гройсман.

Про тарифну аферу Гройсмана з  Ротердам+ знає кожний українець. 

Але цього Гройсману мало, і він придумав у 2017 році нові напрямки здирництва: введення нових виплат типу 

«АБОНЕНТСЬКОЇ ПЛАТИ» за транспортування ГАЗУ та транспортування  електроенергії.

Зчинився потужний скандал по всій Україні, і Порошенко змушений був заявити про відміну «АБОНЕНСЬКОІ ПЛАТИ».

Але, йдучи з посади прем`єр міністра, Гройсман у 2019 році продовжив цю справу: під його пильним наглядом НКРЕКП підготували та затвердили новий «Типовий договір». Тільки тепер замість «АБОНЕНТСЬКОЇ ПЛАТИ», яка дратувала українців, зяввилась назва «постачання-транспортування  газу та електроненргіі». А також окремо «типовий договір» на продаж газу та електроенергії. Весь цей розподіл на постачальника та продавця  для ілюзії  енергоринку. Та про це окремо.

З початку дії затвердженого НКРЕКП «Типового договору» у 2020 році ми чуємо та бачимо багато галасу Українців, які незадоволені платіжками. Приклад: 300 грн. за транспортування, та нуль- за використаний ГАЗу.

Знахабніла «ВінницяЕНЕРА» подала до суду на вінничанина, який осмілився написати акт розбіжностей на «Типовий договір», затверджений НКРЕКП на транспортування. 

Вимоги у суді «ВінницяЕнера» були прості: визнання «Типовим договору», затверджений  НКРЕКП. Суд першої та другої інстанцій ВІДМОВИВ АТ «ВінницяЕНЕРА» визнавати договір НКРЕКП «типовим договором», тому що договір, затвердженний НКРЕКП, не відповідає закону ЖКП (Житлово-Комунальні-Послуги). 

Юрист АТ «ВінницяЕНЕРА» заявив «нам по барабану то рішення суду» і продовжують «втюхувати» (підписувати) старий «Типовий договір» та стягувати гроші з вінничан.

Розберемося, що не так в «типовому договорі» НКРЕКП  та які наслідки «НЕДОСКНАЛОГО» «Типового договору» транспортування ГАЗУ та ЕЛЕКТРОЄНЕРГІЇ затверджений  за часів прем’єра Гройсмана: 

  1. з «Типового договіру» «викинули» права людей та залишили лише обов’язки та шалені штрафи за порушення з людей.
  2. У «Типовому договорі» НКРЕКП передбачено три види укладання договорів:  перше: підписання «Типового договору»; друге: підписання заяви про приєднаня;  третє: якщо ти заплатив хоч один раз, важаєтся, що ви уклали договір. Це є сутеве порушеня ЗАКОНу про надання ЖКП:  У Законі записано: « надання будь-якої  житлово- комунальної - послуги ВИКЛЮЧНО в ПИСЬМОВІЙ формі підписання «Типового договору»».

- Кожен україниць має знайти, що згідно з «типовим договором» НКРЕКП:  українці обов’язково мають заключити договора на обслуговування внутрішньобудинкових  мереж, димовентиляційних каналів та повірку лічильників, інакше   не мають права продавати та постачати ГАЗ та ЕЛЕКТРОЄНЕРГІЮ без наявності договору. (Це мають бути ліцензовані фірми для обслуговування внутрішньобудинкових мереж, димовентеляційних каналів та повірки лічильників).

Скільки коштуватимуть споживачам такі «ПОСЛУГИ» ???

Давайте порахуємо три послуги :

  1. послуга обслуговування внутрішньобудинкових мереж 500 грн. на рік на кожну квартиру;
  2. послуга- димовентиляційні канали, два рази на рік будуть коштувати 350 грн;
  3. послуга - повірка та пломбування лічильників (води, газу, електроенергії), раз на три роки, кожен з лічильників- мінімум 400 грн. (4 лічильника води); 500+350+400=1250 гр. розділити на 12 місяців = 104,17 на місяц додатково платити + транспортування.

Якщо, не дай Боже, станеться аварія, як знайти винного при такій кількості обслуговуючих «ліцензованих фірм» ? !

Виникає питаня: 

навіщо це зроблено? ЧОМУ ? 

Хіба українці «жирують» ? 

І це під час пандемії ?

Все має бути згідно із Законом:

Надавачі послуг:

  • «Газтранспортування»,
  • «Електротранспортування»,  
  • «Повірка лічильників»

Мають обслуговувати внутрішньобудинкові мережі, димовентиляційні канали, проводити повірки лічильників згідно з чинним законодавством.

Тим більше, що всі ці послуги закладені в тариф на постачання електроенергії та газу.

Тобто, з нас хочуть отримати гроші за ці послуги двічі :

  1. Платимо за тарифом ?
  2. Платимо ліцензованим фірмам ?

Це чисто по - вінницьки !!! 

Пам’ятаємо: при мерові Гройсману  двоставковий тариф на опалення, при веденні якого вінничани платили вдвічі більше, ніж при одноставковому.

«Красти треба так, щоб всі навкруги думали, що це реформи» - В. Б. Гройсман.

Таким чином Гройсман здирницькі «напрацювання» Вінницкої комунальної мафії розповсюдив по всі Україні !

«Покаранням за громадянську пасивність є влада злодіїв» - Платон.

Автор: Віктор Малиновський


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

Теги: Ротердам+, Гройсман,Володимир Гройсман,тарифи,реформи,комунальні послуги,Віктор Малиновський,НКРЕКП ,ВінницяЕнера,електроенергія,Ротердам,Роттердам,Роттердам+,Гройсман,Владимир Гройсман ,Владимир Гройсман Википедия,Малиновский,Виктор Малиновский,Україна,Украина,Газтранспортування,Електротранспортування,ЖКП,НЕДОСКНАЛОГО
Автор: wikibazacom