Фірма батька Гройсмана орендувала 756 кв.м комунальної землі за 3 тис гривень в рік

Фірма батька Гройсмана орендувала 756 кв.м комунальної землі за 3 тис гривень в рік
8500 ПЕРЕГЛЯДІВ

Родина Гройсманів потрапила до влади у 2002 році. Саме тоді Володимир Гройсман та його батько Борис стали депутатами Вінницької міської ради. А вже в 2003 році ПП фірма «Юність» отримала в оренду за адресою проспект Юності 46/28 ділянку розміром 0,0756 гектарів на громадські потреби за 3000 гривень в рік. У власності компанії Бориса Гройсмана дана земельна ділянка буде до 2043 року. На які громадські потреби використовується ділянка залишається під питанням.

За даною адресою, згідно Google maps, у прибудові до житлового будинку знаходиться магазин «Шик і блиск» та салон «Гранд меблі».

 

Схоже, що після чи не найбільшого скандалу щодо родини Гройсманів, коли у жовтні 2007 року ПП «Юність» взяло кредит у Кредитпромбанку на суму 10,8 мільйонів – під заставу 13 тисяч квадратних метрів торговельного комплексу і ділянку під ним.

Кредит «Юність» так і не повернула, звернувшись ще влітку 2009 року до суду із заявою про банкрутство. Незважаючи на те, що фірма-боржник «Юність» самоліквідувалася, але торговий центр з невиплаченим кредитом за його будівництво залишається власністю Гройсманів, а саме дружини Володимира Гройсмана — Олени.

 

Наразі Борис Гройсман засновник ТОВ «Фірма «Юність Плюс» зі статутним капіталом 2 000 000 гривень, яке розташоване за адресою проспект Юності, 44. Нагадаємо, що ТРЦ «Магігранд» знаходиться за адресою проспект Юності, 43а, де досі зареєстрована фірма «Юність».

 

Чи може хтось з орендодавців наразі похвалитись тим, що орендує земельну ділянку за трохи більше, ніж 3000 гривень в рік за 756 кв.м? Напевно це дозволено лише своїм людям у міській раді.

Джерело

Теги: Гройсман,Владимир Гройсман ,Владимир Гройсман Википедия,Володимир Гройсман ,Винница,Елена Гройсман,Украина,Україна,Кристина Гройсман,Маги Гранд,МАГИГРАНД,ООО “МАГИГРАНД”,ООО “КАЙЛАС КИПЕР”,ООО “КЛАУД”,Клауд,ООО,КАЙЛАС КИПЕР,Рейкарц Групп Лимитед,Клауд Сквер,Александр Рекута,Рекута,Сергей Моргунов,Мэр Винницы Сергей Моргунов,Сергей Моргунов Википедия,Моргунов,Моргунов Сергей,Моргунова Оксана,Мэр Моргунов,Мэр,мэр Винницы,Центральный рынок,Винницкая европейская перспектива,ЕКОНІКА-М,Иван Бабий,Бабий,ВІТЕКОМ,ООО «ВІТЕКОМ»,Супутник Центр,Царенко ,Сергей Царенко,ПП фірма «Юність»,Юність,ПП,Борис Гройсман,Гранд меблі,Шик і блиск
Автор: wikibazacom