Боголюбов чи Некипілий? Представник ОПЗЖ з двома українськими паспортами мітить у команду Президента Зеленського

Боголюбов чи Некипілий? Представник ОПЗЖ з двома українськими паспортами мітить у команду Президента Зеленського
7993 ПЕРЕГЛЯДІВ

Давно не секрет, що для українських політиків, чиновників та людей які рвуться на високі державні посади своєрідним трендом є наявність кількох громадянств. Паспорти Кіпру, Ізраїлю, США, Швейцарії, Австрії, різноманітних острівних держав, і т. д. користуються неабиякою популярністю, адже з ними відкриваються безмежні можливості: від просто ведення бізнесу у цих країнах до можливої втечі з України через вчинені злочини. Та якщо схеми із кількома громадянствами це вже так би мовити буденність, то афера яку провертає уже 7-мий рік один із екс кандидатів у народні депутати і екс кандидат на пост голови Броварської громади є умовно новаторством.

Уявіть собі ситуацію: ви – кандидат на якусь важливу державну посаду і, звісно, до вашої персони тут же підвищується цікавість від громадськості, журналістів, колег по цеху і т. д. Паралельно у вас свій бізнес, зокрема сумнівний, ведеться із порушеннями закону. Також за вашими плечами різноманітні діяння, які явно стоятимуть великою перепоною у здобутті бажаних посад чи політичних мандатів. В результаті ви розумієте: бажання і амбіції до позитивного майбутнього то є, а от минуле – не змінити, і все що бажаєте стає фактично недосяжним. І тут вам приходить на думку наступне: «зачистити весь негатив в інтернеті, а для надійності – змінити прізвище і отримати новий паспорт»… І ось, провернувши таку операцію ви вже розумієте – мрії і бажання уже у полі досяжності.

Ну що – уявили вище написане?! … А от поки ви уявляли, то такий собі громадянин Сергій Миколайович Боголюбов – уже 7-мий рік втілює таку можливість у життя. До речі, робить він це доволі успішно, крім того – схему із зачисткою інтернету і зміною прізвища він ще й неабияк «тюнінгував»… І про це розповімо у цій публікації, яка неодмінно має викликати великий інтерес правоохоронців до особистості пана Боголюбова!!!

Найперше, звісно, зупинимось на питанні: «то хто ж такий цей Сергій Миколайович Боголюбов?!»

Скріншот: сайт facebook.com

І так, персона Сергія Боголюбова на протязі кількох останніх років є доволі відома серед політичного бомонду. Проте, за вище описаних причин, інформації про нього практично немає, окрім тієї яка фактично вигідна йому особисто. В загальному, у вільному доступі розповсюджується одна й та ж інформація, яку наведемо у формі «скрін-шотів» із ресурсів де вона розміщена. Так, зокрема, можна буде візуально побачити великі провали у його біографії – відсутність даних вказує, що громадянин Сергій Миколайович із прізвищем Боголюбов з’явився аж ніяк не у 1983 році.

Скріншот: сайт brovary.net.ua

Скріншот: сайт rupor.com.ua

Скріншот: сайт brovary.news

Скріншот: сайт chesno.org

Скріншот: сайт kievvlast.com.ua

Інформація із різних ресурсів (перейти на них – можна натиснувши на картинку), а практично все одне і теж: «народився 11 серпня 1983 року у місті Чернігів; президент Міжнародного благодійного фонду «За життя»; голова правління Міжнародної суспільної організації «Українська молодіжна асамблея»; власник адвокатської та юридичної фірми; у 19 років він став чемпіоном Києва з боксу; 2018 – 2019 рр. Боголюбов очолював Київську обласну організацію політичної партії «За життя», потім балотувався в народні депутати під № 86 від цієї ж партії; Переїхав у Бровари 6 серпня 2020 р., до цього жив у Вишгороді…».

Як бачимо, вказано чемпіонство з боксу у 19-річному віці, а дальше провал практично до 2018 року… Що за цей весь час він практично нічим не займався? Жодних здобутків у нього немає?!...

Звісно, що є!!! Тільки от під іншим прізвищем – НекипілийПросто, пан Сергій Миколайович Боголюбов до 11вересня 2014 року був – Сергієм Миколайовичем Некипілим. Новий паспорт серія НМ номер 484697 із прізвищем Боголюбов він отримав у Деснянському відділені УМВС Чернігівської області.

Скріншот: сайт nd.dmsu.gov.ua

Що цікаво, буквально за місяць до отримання паспорта із новим прізвищем, тепер уже Боголюбов відкрив на «себе попереднього» ГРОМАДСЬКУ ОРГАНІЗАЦІЮ - "ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "НАРОДНА ЛЮСТРАЦІЯ"(Код ЄДРПОУ39345479) - 11 серпня 2014 року

Скріншот: сайт opendatabot.ua

Також на громадянина С. М. Некипілого зареєстровано ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОЛЕКТОРНО-ІНВЕСТИЦІЙНА ГРУПА "ПАРТНЕР" (Код ЄДРПОУ35531026).

Скріншот: сайт opendatabot.ua

А найцікавішим є тещо ці організації офіційно функціонують і сьогодні. Тобто, прізвище уже нове, а фірми працюють за старими паспортними даними. Дехто, зараз може сказати, що «забули змінити дані», чи щось у тому роді, але це буде повним абсурдом!!!

Сергій Миколайович Боголюбов зараз живе і активно користується двома паспортами, якщо прямо, то: людина одна – а особистості дві!!! Просто, йому так зручно: на телеекранах та у передвиборчих політичних гонках він – Боголюбов, а коли стаються ситуації які вплинуть на репутацію, то він – Некипілий. Хоча й про «себе №2», Некипілого – він також швиденько підчищає усі можливі бази даних та інформацію в інтернеті, ЗМІ.

От приміром глянемо у системі виконавчих проваджень по особі НЕКИПІЛИЙ СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ 11.08.1983 знайдено боржника, стягувачем виступає Департамент патрульної поліції управління патрульної поліції у місті Києві

Скріншот: сайт asvpweb.minjust.gov.ua

Тобто, факт того, що Сергій Боголюбов використовує за потреби свій попередній паспорт (який він по всій видимості не здав) – фактично наяву!!!

А що… непогана схема чи не так: штрафи, сумнівні діяння, суди можна по одному паспорту – а вибори, просування на посади по іншому - шукатимуть же всі дані про Боголюбова?! А за цей час можна й по Некипілому все зачистити – так, на всякий випадок, від журналістського ока…

Зрозуміло, що після публікування цих фактів, пан Боголюбов схоче і може їх заперечувати?!... Але варто підкреслити, що у помешканні за адресою: Чернігівська обл., м.Чернігів, вул.П’ятницька, 102, кв. «Х (за потреби вкажемо)» відслідковується його зв'язок із : Тарасова Альона Миколаївна 11.05.1986 року і НЕКИПІЛА РАЇСА МИХАЙЛІВНА 21.03.1960 року народження. Остання, скоріш за все - являється його матір’ю.

Варто також наголосити, що Боголюбов настільки старанно старається приховати своє минуле (про яке обов’язково розповімо у наступних публікаціях), що навіть змінив прізвище й своїй дружині – Боголюбовій Тетяні Іванівні (Некипіла)Приміром, у будинку за адресою: Київська область, Вишгородський район, м.Вишгород,вул.Фруктова, 19-Х Сергій Боголюбов проживав із БОГОЛЮБОВОЮ ТЕТЯНОЮ ІВАНІВНОЮ 22.09.1978 року народження.

Вище ми згадували ГО "ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "НАРОДНА ЛЮСТРАЦІЯ", яку тоді ще Некипілий відкрив за місяць до зміни паспорта, так от там його дружина Тетяна Іванівна також ще значилась як Некипіла:

Скріншот: сайт opendatabot.ua

Виходить, що на даний час не тільки сам Боголюбов, а і його дружина також використовує старий паспорт і прізвище!!! Цікаво – для чого такі махінації сімейству людини яка хотіла стати «чесним» політиком???...

Скріншот: сайт facebook.com

На даний час, уже на Боголюбова С.М. зареєстровано цілий ряд організацій і він є доволі успішною та небідною особистістю. Фактом того, що громадянин Боголюбов С.М. з’явився в Україні у вересні 2014 року є і те, що всі фірми які він відкривав і має відношення зареєстровані починаючи з 2015 року:

І так далі – ще ряд організацій.

Цікаво, а чим йому так не угодив свій попередній «я - Некипілий»!??? – та про це у наступних публікаціях.

Щодо статків, якщо враховувати пустоту біографії Сергія Миколайовича, то сім’я Боголюбових-Некипілих являються доволі небідними, автомобілі "TOYOTA LANDCRUISER PRADO 150", "LEXUS GX 460" , "BMW X5", "KAWASAKI KLE 300" – це ще не весь автопарк…

Також, щодо недешевих подорожей – у сімейства проблем немає, і про це чітко говорить сторінка у Фейсбук Тетяни Боголюбової:

Скріншот: сайт facebook.com

Як бачимо: жити за двома особистостями одній людині – доволі вигідна справа?!...

Тільки от є один дуже цікавий момент: Сергій Боголюбов на сьогоднішній день активно шукає шляхи, щоб потрапити у команду Президента Володимира Зеленського?!!!

Цікаво, а чи потрібна Володимиру Олександровичу людина із ОПЗЖ??? Тим більше – ну і з дуже сумнівною біографією та двома українськими паспортами???

Це як Боголюбов-Некипілий собі бачить роботу в команді Гаранта:

Некипілий – грабуватиме державу наповну?!

А Боголюбов – ходитиме на теле-ефіри, весь такий «білий і пухнастий»???

Далі буде…

Теги: Сергій Миколайович Боголюбов,Боголюбова Татьяна,Некипілий Сергій,ОПЗЖ,Тетяна Боголюбова,Некипіла Тетяна,Броварська громада,ТОВ МЮК БОГОЛЮБОВ І ПАРТНЕРИ,ТОВ ПК УКРТРАНСМАШ,ТОВ МІЖНАРОДНИЙ ДУХОВНО-ЖИТЛОВИЙ ЦЕНТР,ОК ККІ СОТИ,громадянство ,Бровари, Владимир Александрович Зеленский,Зеленский,Владимир Зеленский Википедия, Владимир Зеленский
Автор: wikibazacom