Спілка українських підприємців запрошує представників місцевої влади і місцевого бізнесу в регіоні до участі у проєкті «Школа лобізму», який відбудеться 13 і 14 травня в Одесі

Спілка українських підприємців запрошує представників місцевої влади і місцевого бізнесу в регіоні до участі у проєкті «Школа лобізму», який відбудеться 13 і 14 травня в Одесі
45407 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спілка українських підприємців запрошує представників місцевої влади і місцевого бізнесу в регіоні до участі у проєкті «Школа лобізму», який відбудеться 13 і 14 травня в Одесі.

Головне завдання, яке ставить перед собою наша бізнес-спільнота в рамках проєкту – допомогти вибудувати ефективну комунікацію між місцевим бізнесом та представниками влади. Спілка українських підприємців (СУП) – це найбільша бізнес-асоціація незалежних українських підприємців, створена за межами політичних інтересів з метою захисту інтересів підприємців та формування сприятливого бізнес-середовища в Україні. Членами Спілки є 800+ різних за розміром компаній з усіх регіонів країни. СУП має досвід та експертизу у налагодженні відносин між владою та бізнесом як на центральному, так і місцевому рівнях, а рішення, які пропонує Спілка, базуються на глибокому дослідженні потреб підприємців та світовому досвіді.

Крім того, СУП має три регіональні представництва (Дніпро, Одеса, Львів), що допомагає розуміти потреби бізнесу на місцях та допомагати вибудовувати співпрацю з місцевою владою. В рамках «Школи лобізму» Спілка проводить навчальні дводенні тренінги окремо для представників влади (місцевих депутатів, очільників економічних департаментів обласних та місцевих рад) та бізнесу у 17 регіонах України. Навчання проходитиме офлайн. Вчасне розуміння потреб та пропозицій підприємців місцевою владою дозволить вивести на новий економічний рівень розвитку сам регіон, а завдяки сприятливому бізнес-клімату в регіоні з’являтимуться нові робочі місця та зростатимуть податкові надходження. Програма одноденного тренінгу для представників органів влади включає розгляд питань: як підвищити підприємницьку активність та залучити бізнес до формування і реалізації економічної стратегії розвитку регіону, як зробити «правила гри» зрозумілими для підприємців та яким є порядок денний від бізнесу у конкретному регіоні.

Програма тренінгу для підприємців включає визначення ключових проблем у взаємодії, інструментів адвокації і формування порядку денного від бізнесу. Учасники проєкту отримають готові інструменти для ефективної комунікації з підприємцями. Для закріплення теоретичних знань будуть представлені успішні українські кейси реалізації законодавчих ініціатив для покращення бізнес-клімату.

Усі учасники тренінгів отримають навчальні методички, сертифікати, робочий зошит та допоміжні електронні/друковані матеріали. Навчальні тренінги заплановані для 17 українських міст (Одеса, Дніпро, Чернігів, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя, Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці, Рівне, Луцьк, Хмельницький, Вінниця, Черкаси, Харків, Суми). Проєкт вже успішно відбувся у Дніпрі, Хмельницькому і Чернігові:

Спікери проєкту: Катерина Глазкова, виконавчий директор СУП Андрій Єрашов, голова Аналітичного центру СУП Геннадій Радченко, голова Комітету з промисловості та інфраструктури СУП Оксана Олійникова, директор представництва Центру міжнародного приватного  підприємництва (CIPE) 

Тренінг для бізнесу: 13 травня 10:00-14:00

Тренінг для влади: 14 травня 10:00-13:00

Адреса: вул. Леха Качинського (Польська), 10, готель Il Decameron, конференц-зала Bocaccio. 

Кількість учасників – до 30 осіб. Участь у проєкті для представників органів влади безкоштована. Реєстрація: http://bit.ly/3nYciYF 

Вартість участі для представників бізнесу складає 800 грн. Реєстрація: http://bit.ly/3o1z1mO 

Контактною особою зі сторони СУП є Ілона Книшук, ilona.knyshuk@sup.org.ua, 0632549422

Теги: Спілка українських підприємців,СУП,Тренінг для бізнесу,бізнес,Катерина Глазкова,Андрій Єрашов,Геннадій Радченко,Школа лобізму