Кривава драма: Юрій Тацій до напівсмерті забив молотком колишню

Кривава драма: Юрій Тацій до напівсмерті забив молотком колишню
7537 ПЕРЕГЛЯДІВ

Заступник  директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА Юрій Тацій ледве не вбив екс-дружину - матір своїх двох неповнолітніх дітей.

За словами жінки, чоловіка обурило її звернення до суду щодо стягнення з нього боргу по аліментах, які той не сплачує впродовж 10 років. Розлючений, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння, він увірвався в квартиру колишньої та почав з’ясовувати стосунки - спочатку лайкою, погрозами та кулаками, а потім схопив молоток.

«Він жбурляв у дітей стільцями, називав нікчемними виродками, а потім вигнав їх роздягненими за двері. Я намагалася вирватися з пастки, в якій опинилася, та він дістав молоток і безжально вбивав мене. Все було залите кров’ю» - розповіла Світлана Тацій.

Непритомну,понівечену жінку знайшли сусіди, яких покликали на допомогу діти, вони й викликали швидку. У вкрай важкому стані: з великою крововтратою, струсом мозку та поламаними ребрами, постраждалу госпіталізували до Олександрівської клінічної лікарні міста Києва.

Наразі її стан стабільний,а проти тирана Тація відкрите кримінальне провадження за ст. 121 ККУ – умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що карається позбавленням волі строком від п’яти до восьми років.

Слід зазначити, що Світлана Тацій – перша дружина Юрія Тація, з якою він має двох спільних дітей - чотирнадцятирічного Олександра та дванадцятирічну Катерину. Подружжя розлучилося близько 10 років тому і, як зазначає Світлана, з того часу Тацій жодного разу не згадав про дітей – він ухиляється від сплати аліментів, не вітає зі святами і навіть заблокував їх у месенджерах.

В той же час, ЗМІ майорять заголовками про шалені статки та розкішне життя Юрія Тація та його нової родини.

Теги: Юрій Тацій,Заступник директора Департаменту Юрій Тацій,Світлана Тацій,Департамент містобудування та архітектури КМДА,Таций Юрий,КМДА,майно,корупція,незаконне збагачення,Юрій Тацій ,Корупція Юрій Тацій,Офшори Юрій Тацій,махровий корупціонер Тацій,Володимир Зубик,Сергій Кучер,Зубик,Владимир Зубик Википедия,Владимир Зубик,Таций,Юрий Таций,Заступник директора Департаменту будівництва та архітектури КМДА Юрій Тацій,ДАБІ,Кучера,Сергій Кучера,Сергей Кучера,Інтергал Буд,Денис Комарницький,Комарницький,МУО,ТОВ «Еф Ай Ем Офіс Центр-3»,Еф Ай Ем Офіс Центр-3,Департамент містобудування та архітектури ,Заступник директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА Юрій Тацій,Ірина Тацій,Тацій,КМДА ,Департамент будівництва та архітектури КМДА,Державне бюро розслідувань,ДБР,Україна,Укарина,ДАБІ ,Володимир Зубік,Зубік,Інтергал-Буд,Київрада,правоохоронці,КК України,ЖК,Київська міська рада
Автор: wikibazacom