Іван Баканов вручив нагороди співробітникам СБУ з нагоди Дня Служби

Іван Баканов вручив нагороди співробітникам СБУ з нагоди Дня Служби
9409 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голова Служби безпеки України Іван Баканов вручив державні та відомчі нагороди співробітникам з нагоди 29 річниці створення спецслужби.

«Щодня тисячі наших співробітників чесно служать своїй країні. Іноді – ціною власного життя. І за успіхом будь-якої спецоперації стоїть праця великої, але водночас єдиної команди СБУ. Щиро вдячний усім, хто доклав максимум зусиль, аби результати Служби були на високому рівні», – сказав Іван Баканов.

Він підкреслив, що події 2014 року визначили ключову роль СБУ у загальнодержавній системі безпеки. І відтоді спецслужба не просто набула унікального досвіду, а має чітке розуміння викликів, що постають перед Україною. І найважливіше – знає, як давати їм відсіч, та застосовує ці знання на практиці.

Водночас, на думку Івана Баканова, основою Служби є саме її співробітники, які кожен у своїй зоні відповідальності намагаються спрацювати максимально ефективно.

Таким чином, Служба вже сьогодні змінює підходи до роботи, хоча й покладає великі очікування на новий закон, який має реформувати безпекову галузь.

«Наше завдання – створити комфортні умови для професійного зростання, забезпечити сучасним спорядженням, підвищити рівень соціальних гарантій! Аби ті, хто захищає країну, відчували, що в свою чергу – держава дбає про них!» – підкреслив Іван Баканов.

Голова СБУ подякував співробітникам за службу і патріотизм, а також за готовність робити усе можливе для захисту країни та її громадян.

ssu.gov.ua

Теги: Іван Баканов, СБУ,день СБУ, Служба Безпеки України,нагороди ,співробітники СБУ