Шановні РНБО та СБУ – а Требушкін хто?, - Ігор Мізрах

Шановні РНБО та СБУ – а Требушкін хто?, - Ігор Мізрах
10775 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останнім часом в Україні активно загострилась боротьба із проросійськими силами, що на фоні війни із окупантом є надзвичайно правильними діями нашої влади на чолі із Президентом Володимиром Зеленським. Санкції проти Медведчука, Козака, їхніх телеканалів, санкції проти 27 експосадовців включно з Януковичем, санкції проти двох десятків компаній-надрокористувачів, і так далі – явно свідчать, що РНБО та СБУ чітко налаштовані навести лад в державі, особливо це стосується щодо поплічників Путіна та «руского міра».

Та на превеликий жаль, у цій масштабній санкційній війні наші спецслужби і Рада національної безпеки і оборони України чомусь не звертають уваги на важливі «битви», які для нашої країни є стратегічними. Мова йде про тотальну зачистку палких шанувальників «руского міра» і особисто Путіна. Зрозуміло, що санкції проти Медведчука і чиновників часів Януковича дають красиву та навіть потрібну нашому народові картинку з телеекранів, але на цьому шляху СБУ та РНБО упускають із поля зору державних посадовців які у будь-яку мить можуть стати перебіжчиками та за потребами вітатимуть путінські війська на підконтрольних Україні територіях. І це далеко не жарт чи пустослів’я, це реальні факти, які для нашої держави можуть стати фатальними!

Давайте глянемо на карту бойових дій на Донбасі і зразу ж звернемо увагу на відзначене нами місто Покровськ. Також слід зауважити відстань до населених пунктів на лінії вогню: Покровськ – Авдіївка = 71 км; Покровськ – Піски = 52 км. Крім того, Населений пункт Покровськ розміщений у західній частині Донецької області, тому його називають «західними воротами Донбасу». А якщо взяти до уваги  новостворену Покровську міську громаду, то її населені пункти ще ближче до лінії зіткнення з окупантом - натисніть «тут», щоб перейти до перегляду карти ОТГ

Також варто підкреслити, що місто Покровськ згідно розпорядження Кабінету міністрів від 2 грудня 2015 р. № 1275входить у список населених пунктів, на території яких проводилася антитерористична операція.

Скріншот: сайт zakon.rada.gov.ua

А тепер давайте заслухаємо цікавий аудіо запис, який давно «гуляє» у мережі, і на який чомусь не звертають увагу українські спецслужби:

На даному аудіозаписі можна почути голос, який явно схожий на голос Руслана Валерійовича Требушкіна – чинного Міського голову міста Покровськ (й однойменної ОТГ), Донецької області.

Людана із голосом схожим на Требушкіна відкрито дякує Путіну за анексію Криму, тобто підтримує захоплення українських територій! Це ж посягання на Суверенітет України! – невже це не зрада?!...

Руслан Требушкін зайняв пост міського голови після осінніх виборів 2020 року, до того він з 2015 по 2019 роки також займав цей пост. А у «перериві» навіть встиг побувати Народним депутатом України 9-го скликання - у 2019 році Руслана Требушкіна в 50-му одномандатному виборчому окрузі на Донеччині висувала в парламент партія "Опозиційний блок". 16 грудня 2020 року на засіданні Верховної ради у зв’язку із обранням на пост міського Голови Покровська депутати проголосували за дострокове припинення повноважень Требушкіна як Народного депутата.

За час свого перебування у статусі нардепа, Руслан Требушкін був Членом Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, а  це вже надзвичайно важко пояснити толерантними словами…

Руслан Валерійович Требушкін відомий тим, що особисто під час «Революції Гідності» возив «Беркуту» продовольство, а українську владу відкрито називав «хунтою». До того ж міський голова тоді ще Димитрова відкрито із «георгіївською стрічкою» на грудях заявляв, що сеператисти і російські окупанти – це «визволителі», а українські солдати – «фашисти».

Цікаво чи не так?!...Руслан Требушкін: 

- дякував Путіну за анексію Криму

- російського окупанта величав «визволителями» із георгіївською стрічкою на грудях

- українські війська називав фашистами, а українську владу – хунтою

В результаті:

  • став Народним депутатом
  • отримав доступ до державної таємниці увійшовши до складу Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки
  • за свої діяння проти України, прославляння сеператистів і Путіна – НЕ став об’єктом розслідування українських спецслужб
  • вчергове став Міським головою Покровська, що в кількох кілометрах від зони баєвих дій

На фоні останніх новин про загострення війни, чи повномасштабне вторгнення Росії в Україну – Руслан Требушкін і його Покровськ є ідеальною ціллю для окупанта. Адже, його любов до Путіна напевно давно відома й самому Президенту Росії. То чи не назвуть себе Путін із Требушкіним в майбутньому «своїми людьми»? – це питання є доволі непередбачуваним… І хто знає чи не одягне Руслан Требушкін «георгіївську стрічку» у найближчий час?...

У біографії Руслана Требушкіна, крім його перебування у статусі фігуранта гучних антикорупційних розслідувань нас зацікавила ще одна вагома деталь. У багатьох ресурсах, зокрема Вікіпедії  і на сайті Покровської Міської ради зазначено, що він у 2016 році отримав - Медаль «Незалежність України» ІІІ ступеня!!!

 

ПИТАННЯ: «А ЦЕ ЯК? ЗА ЩО? ЗА ХВАЛУ І ВДЯЧНІСТЬ ПУТІНУ???»… 

В голові не вкладається: людина яка дякувала Путіну за АНЕКСІЮ КРИМУ, яка називала українських воїнів – фашистами, владу – «хунтою» - отримала Медаль за Незалежність України!!! Це просто знущання над Українською державністю та народом!!!

Щодо цієї нагороди, то у 2016 році тодішній Гарант Петро Порошенко ввів Ювілейну медаль «25 років незалежності України», як державну нагороду Президента України. Скоріш за все, Требушкін отримав саме таку нагороду, знову питання: «чому коли на фронті вбивали українських воїнів, нагороду за Незалежність України дали людині, яка підтримала посягання на територіальну цілісність України? Чому?...»

Щодо іншого, то у порівнянні із можливими наслідками його подальшої участі в Російсько-Українській війні на стороні окупанта – слід відзначити, що Требушкін Руслан  Валерійович є фігурантом низки антикорупційних розслідувань.

Скріншот: сайт far.chesno.org

Його деклараціє викликає багато питань від суспільства і ЗМІ:

 

Скріншот: сайт politica.com.ua

Руслан Требушкін в даний час може нести велику загрозу Суверенітету України, адже безнаказаність за «любов» до Путіна може зіграти з нашою країною у «злий жарт». Російський окупант постійно у пошуку слабких місць нашої держави, а Требушкін в 2014 році уже встиг заявити про себе, як прихильника «руского міра»… І зараз цей «вдячний Путіну» керує містом і громадою практично на межі зони баєвих дій!!!

Шановні керівники РНБО і СБУ! -  «А Руслан Требушкін для Вас хто?»… Бо для Путіна він у будь-який момент може стати «СВОЇМ», як і у 2014 році?!...        

- «Можливо слід запитати у Джозефа Байдена – хто такий Требушкін?...»

 

Автор:

Журналіст, громадський діяч,

шеф-редактор журналу «Персона.ТОП»,

член СЖУ, юрист,

МІЗРАХ ІГОР АРКАДІЙОВИЧ

Теги: Ігор Мізрах,РНБО , СБУ,Требушкін ,Рада національної безпеки і оборони України,Донбас,Руслан Валерійович Требушкін,Покровськ,анексію Криму,Путін,Покровська Міська рада,Требушкин Руслан,Требушкін Покровськ,нардеп требушкін, Игорь Аркадьевич Мизрах,Анексия Крыма,Крым,Путин,русский мир,Покровск,требушкін руслан валерійович