Смерть пацієнтки у медичному закладі «Сіті Клініка». Чи дочекаються родичі справедливості і адекватної реакції від Голови КМДА на поданне звернення?

Смерть пацієнтки у медичному закладі «Сіті Клініка». Чи дочекаються родичі справедливості і адекватної реакції від Голови КМДА на поданне звернення?
9515 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голові Київської міської державної адміністрації, Київському міському голові
Кличко Віталію Володимировичу

Шестопалова Володимира Вікторовича
22.04.1970 року народження
Адреса.: м. Київ, вул. Адмірала Ушакова 36-А,
Конт. тел.: +3 8067 719 48 36

 

Звернення.

Шановний Віталій Володимирович, 22 грудня 2020 року в медичному закладі «Сіті Клініка» за адресою м. Київ, вул. Анни Ахматової 46-А, загинула моя кохана дружина Шестопалова Олена Володимирівна у віці 48 років.

Віталій Володимирович, я, Ви, моя дружина, ми - майже однолітки, тому Ви, як ніхто інший, розумієте наскільки ця жахлива раптова трагедія важко і болісно потрясла всю нашу родину та скалічила наші долі. Почавши розбиратися, що ж могло статися, ми зіткнулися з такою кількістю зауважень, порушень, проявів недбалості, некомпетентності та аморальності, що складно повірити, що такі стандарти медичного обслуговування можуть бути допустимі в столиці країни, яка знаходиться в центрі Європи, і яка прагне стати членом Європейського Союзу.

27 лютого 2021 року я направив до Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міськоїради (Київської міської державної адміністрації) скаргу по цій справі. Дуже Вас прошу посприяти уважному розгляду справи та всебічному, повному розслідуванню обставин які призвели до смерті моєї коханої дружини Шестопалової О.В.. Вважаю, що медичні заклади бренду «Сіті Клініка» не мають права володіти ліцензією, яка дозволяє займатися наданням медичних послуг, а керівництво і власники цих закладів на мають займатися бізнесом пов’язаним із життям та здоров’ям людини.

Моя дружина загинула і її вже не повернути, але безкарність розбещує, розв’язує руки і тому трагедія може повторитися, цього не можна допустити.

Додатки до звернення:

  • текст скарги на 14 аркушах, направленої до Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міськоїради (Київської міської державної адміністрації) 27 лютого 2021 р.
  • текст скарги на 4 аркушах, направленої до Держаної архітектурно-будівельної інспекції України та до Кабінету Міністрів України 12 березня 2021 р.

 

12 березня 2021 р.                                                                                   Шестопалов В.В.

Теги: Сіті Клініка,Шестопалова Олена Володимирівна,Київська міська державна адміністрація,Віталій Кличко