Вікторія Булєєва – «Фенікс». Неймовірний талант, безмежна краса та надзвичайна харизма – сходження нової зірочки української естради!

Вікторія Булєєва – «Фенікс». Неймовірний талант, безмежна краса та надзвичайна харизма – сходження нової зірочки української естради!
10325 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наша держава завжди славилась і славиться безмежною кількістю талановитих людей. І серед них можна гордо виділити давно незлічене число прекрасних музичних виконавців. Та попри уже солідний контингент співаків на українських сценах – ми мало не щодня можемо спостерігати за народженням все нових і нових зірочок. І от наша держава вчергове спостерігає за сходженням на зірковий «Олімп» неймовірно талановитої, безмежно вродливої та надзвичайно харизматичної, молодої та чарівної Вікторії Булєєвої.

Вікторія Булєєва - молода оперна Діва, солістка Національної музичної Академії ім. П. І. Чайковського. Вікторія - це перемога, відповідно - це дає великі передумови, щоб із впевненістю  заявляти – ми спостерігаємо за істинним становленням нового символу української музичної творчості. 

Вікторія Булєєва з кожним днем, годиною, хвилиною покоряє серця сотень-тисяч поціновувачів музичних творінь, а це означає, що кількість прихильників її творчості – зростає у «геометричній прогресії». І нічого дивного в цьому немає, адже почувши її спів хоча б один раз – всі зразу ж закохуються у її неймовірний голос та душевне тепло кожного слова, кожної ноти, кожного звуку…

Послухайте, і переконаєтесь та закохаєтесь у її творчість на все життя!!! До Вашої уваги неймовірний виступ Вікторії Булєєвої із піснею «Фенікс», зйомки відбувались в рамках святкування 8 Березня!

Теги: Вікторія Булєєва, Вікторія Булєєва Фенікс, Вікторія Булєєва співачка, Вікторія Булєєва творчість, Вікторія Булєєва біографія, Виктория Булеева, Виктория Булеева фотомодель, Вікторія Булєєва Оперна діва, Вика Булеева, Булеева Вікторія фейсбук, Виктория Булеева, Виктория Булеева Феникс, Виктория Булеева певица, Виктория Булеева творчество, Виктория Булеева биография, Виктория Булеева Оперная дива, Булеева Виктория фейсбук