Лабораторії «ДІЛА» масово роблять фейкові аналізи від яких страждають люди! А у відділенні на Підвисоцького, 6А – дурять людей фантастикою. Статистика

Лабораторії «ДІЛА» масово роблять фейкові аналізи від яких страждають люди! А у відділенні на Підвисоцького, 6А – дурять людей фантастикою. Статистика
13977 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ніхто не буде сперечатись, що кожна людина хоче бути здоровою. Але, на жаль, наше тіло, організм схильні піддаватись різноманітним хворобам, вірусам і т. д. І коли ми відчуваємо певне занепокоєння станом свого здоров’я, то звертаємось до лікарів та у лабораторії для здачі аналізів по виявленню можливих захворювань. Також, причиною відвідування закладів забору аналізів може бути бажання отримати медичні дані для можливого працевлаштування на ту чи іншу роботу. Крім того, у період пандемії коронавірусу медичні лабораторії служать так-званим «трампліном» для виїзду громадян за кордон, адже щоб відвідати ту чи іншу державу ми повинні здати тест на COVID-19.

Саме щодо здачі аналізу на COVID-19 у зв’язку із поїздкою в іншу країну до нас звернулась одна із клієнток медичної лабораторії «Dila/Діла», що за адресою м. Київ, вулиця Професора Підвисоцького, 6А. Правильніше сказати – одна із КОЛИШНІХ клієнток, адже те що відбулось явно тягне на великий прецедент, і туди: ані вона, ані її близькі у жодному разі більше НЕ звертатимуться!

Жінку, що звернулась до нас звати Марина, і вона разом з сім’єю, а також із друзями 20 січня 2021 року мали плановий виліт за кордон. Звісно, для цього їм усім потрібно було здати аналізи на COVID-19, і для цієї процедури вони звернулись у медичну лабораторію «Dila/Діла», що за адресою м. Київ, вулиця Професора Підвисоцького, 6А. Що вийшло із цього – багатьох напевне шокує, а більша частина прочитавших ці рядки й зовсім оминатимуть дану лабораторію «10-тою дорогою».

Скріншот: сайт opendatabot.ua

І так, протягом 18 січня Марина та її близькі і родичі почергово відвідали лабораторію здавши там аналізи на COVID-19. Перед здачею і після здачі аналізів усі почувались добре, жодних – навіть найменших симптомів коронавірусу в нікого НЕ було. Крім того, сама авторка звернення до нас кілька днів перед відвідуванням «ДІЛА» у зв’язку із своєю діяльністю - уже здавала і отримала негативний тест на COVID-19 в іншій лабораторії. Але як ми всі знаємо документ із результатом аналізу для виїзду за кордон має чіткі терміни актуальності – 3 доби(72 години). Марина здавала аналіз останньою, близько 17 години і переживаючи щоб результат прийшов вчасно, до вильоту за кордон – по дорозі додому заїхала ще в одну лабораторію, де також здала аналіз на COVID-19. Що було дальше – це просто щось із теорії фантастики…

В ніч на 19 січня, близько 1 години на зазначену нею електронну пошту прийшов результат, який містив фразу «УВАГА», COVID-19 RNA was detected (COVID-19 РНК был обнаружен), тобто «Діла» прислала результат із виявленим коронавірусом. Звісно, у цей час Марина була надзвичайно розчарована, адже поїздка за кордон із близькими була уже під великою загрозою. Та з іншої сторони вона поставила даний результат під великий сумнів, адже жодних симптомів у неї не було та й кілька днів перед цим здавала аналіз який не виявив COVID-19. Та все ж без паніки дочекалась результату з іншої клініки. А звідти вона отримала повідомлення, що навіть жодного натяку на коронавірус НЕ має, тобто результат негативний і вона може спокійно перетинати кордон. А дальше… а дальше – про фантастику від лабораторії «Діла»…

Зранку Марина зателефонувала на один із номерів лабораторії «Діла» і поцікавилась як їй бути у цій ситуації?!... На дзвінок відповіли словами, що помилки бути не може і т. д., але для більш детальних пояснень їй потрібно звернутись у відділення де здавала аналіз. Прибувши у лабораторію «Діла» за адресою вулиця Професора Підвисоцького, 6А жінка запитала: «Як так може бути: 3 дні тому здавала аналіз – негативний, вчора у вас – позитивний, в іншій клініці знову – негативний?»...  

І тут працівники «Діла» почали нести нісенітниці, що буцімто у Марини COVID-19 НЕ було, і вона не хвора на коронавірус!!! Просто, коли їхала до них у лабораторію якась «крапля-бактерія» із COVID-19 потрапили на її тіло, організм і результат виявився позитивним… А коли їхала в іншу лабораторію, то в дорозі – ця «крапля-бактерія» зникла. Ось тому й так вийшло все з аналізами на COVID-19… Феноменальне пояснення чи не так?!... Фантастика одним словом!!!

На запитання Марини, як бути у ситуації із тим, що «Діла» зробила неправдивий аналіз і вона за нього оплатила кошти – їй і дальше почали нести нісенітниці, що вони не винні, що це все фантастична «крапля-бактерія». Жодних адекватних вибачень чи повернень коштів за НЕПРАВДИВИЙ результат аналізів жінці НЕ надали. Це просто жах!!!

А уявіть ситуацію, якщо б Марина не звернулась додатково у іншу лабораторію… Вона б явно змушена була залишитись вдома через помилку лабораторії «Діла», а це вже не тільки кошти на сам аналіз, а це і гроші на квитки та інші витрати по виїзду за кордон. Помилка лабораторії «Діла» Марині могли коштувати окрім стресу та нервів ще й великими фінансовими втратами, а персонал закладу навіть не спромігся видавити із себе елементарних слів вибачення.

А що робити тим людям, яким «Діла» видає неправдиві аналізи про виявлення смертельних захворювань, а вони із ними ідуть на непотрібні курси лікувань, операції, тощо???

 

Скріншот: сайт otzyvua.net

Щодо діяльності лабораторій «Діла», то їхні клієнти неодноразово скаржаться, що навіть у явних своїх помилках вони ніколи НЕ визнають своєї вини, а неправильні аналізи – це для них нормальне явище. «Діла» просто заробляє кошти на своїх клієнтах, а на якість послуг їм наплювати. От приміром, всі ми щоб дізнатись інформацію про ту чи іншу установу часто шукаємо відгуки людей які вже там були. Це відповідно, знають і самі установи, включаючи й лабораторії «Діла». І не секрет що над позитивними та хорошими відгуками працюють цілі команди, які пишуть сотні-тисячі неправдивих хороших відгуків - все це заради фейкового авторитету, заради того, щоб ми попри їхню жахливу роботу все ж до них звертались!!!           

Ми спробували проаналізувати відгуки клієнтів «Діла», і від результату – шоковані. От приміром, візьмемо сайт «Перший незалежний сайт відгуків України» і відділення куди зверталась Марина: 

Скріншот: сайт otzyvua.net

Як бачимо, практично половина клієнтів – НЕ задоволені послугами цієї лабораторії. Відповідно причини на це є. Додаємо кілька відгуків:

Скріншот: сайт otzyvua.net

І таких відгуків про відділення за адресою вулиця Професора Підвисоцького, 6А, Київ – дуже і дуже багато!!! Та що говорити, якщо практично на всіх наявних сервісах де залишають клієнти коментарі – «Діла» по цілій Україні зарекомендувала себе як одна із найгірших мереж лабораторій. Ось тільки гляньте на статистику:

 

Скріншот: сайт 20.ua

Що показує інший сервіс відгуків:

Скріншот: сайт otzovik.com

Переходимо до наступного сервісу, можливо там про «Ділу» відзиваються добре?...

Скріншот: сайт toneto.net

Скріншот: сайт otzyvua.net

Ми зараз не будемо тут вставляти сотні скрінів із негативними відгуками розміщеними на цих ресурсах щодо лабораторії «Діла», це щоб ніхто не думав, що ми їх взяли вибірково!!! Ми просто ПІДКРЕСЛЮЄМО: натисніть на будь-яку із статистичних картинок і зразу ж потрапите напряму на ці сервіси відгуків – а там Ви все самі почитаєте і зрозумієте!!!

Ми приміром схиляємось до думки, що мережа лабораторій «Діла» є однією із найгірших, або й взагалі найгіршою установою по наданню таких послуг. Оперуючи зверненням Марини та сотнями-тисячами  негативних відгуків про «Діла» ми НЕ рекомендуємо людям за будь-яких обставин звертатись у ці лабораторії.

Якщо у когось також були неприємності від лабораторій «Діла» просимо писати нам на електронну пошту редакції - politica.chat@gmail.com.

Теги: лабораторія Dila,лабораторія Діла,Діла,фейкові аналізи,аналізи,Підвисоцького 6А