Юрій Тацій назвав президента Зеленського «узурпатором», а його політику - антиконституційною

Юрій Тацій назвав президента Зеленського «узурпатором», а його політику - антиконституційною
7426 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Президент Зеленський узурповує владу на всіх фронтах: від управління на місцях до інформаційного простору. Про це в ютуб-етері  забороненого «112» телеканалу заявив Заступник директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА Юрій Тацій, зазначивши, що влада перетнула вже багато «червоних ліній».

За словами Тація, наразі під брендом «децентралізації» ховається тіньове управління згори, під «боротьбою з дезінформацією і пропагандою» - знищення свободи слова, під «конституційною кризою» - підпорядкування Банковій незалежного  органу суддівської влади.

«Рівень концентрації влади в одних руках  сьогодні дає підстави говорити про неоголошену зміну форми правління країною і перехід до президентської республіки» - наголошує Заступник директора Департаменту КМДА.

Окрім того, Тацій зауважив, що усі вертикалі влади, кожний державний орган, кожна місцева рада та адміністрація перебувають під ручним керуванням наглядачів від ОП, що сприяє розвитку корупції, паралізує законну діяльність та руйнує систему взагалі. Сьогодні, на жаль, правила диктує не Конституція, а «тищенки».

До речі, мер столиці Володимир Кличко теж неодноразово звертав увагу громадськості на те, що його змушують коригувати свої дії щодо процесів, які відбуваються в місті з певними особами. Кличко називав прізвища пана Вавриша і пана Ткаченка.

А от Гео Лерос називає «смотрящими по Києву»  Миколу Тищенка та Дениса Комарницького, які, начебто, грабують державу і знищують приватний бізнес.


Скріншот

Та не так важливі персоналії, як ганебна практика…  Юрій Тацій зазначає, що всі департаменти КМДА дійсно приймають рішення виключно за узгодженням з представниками провладної команди, що здебільшого лобіюють власні корисливі інтереси.

Але гучні заяви стосовно того, що  місцеві органи влади, українська економіка, силові структури і суди знаходяться під тиском і впливом численних "наглядачів" від ОП, Президент  не хоче чути сам і забороняє іншим, закриваючи опозиційні телеканали та затуляючи рота інакомислячим.

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 2 лютого 2021 року про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів кума Путіна Віктора Медведчука - "112 Україна", NewsOne, ZIK.

 

Теги: Заступник директора Департаменту будівництва та архітектури КМДА Юрій Тацій,КМДА Юрій Тацій,Юрій Тацій,Тацій,КМДА,Україна,Украина,Зеленський , Володимир Зеленський,Володимир Зеленський Вікіпедія ,Президент Зеленський,ОП,ОПУ, Офис Президента, Офіс Президента України,Офис Президента Украины,Володимир Кличко,Кличко,Андрей Вавриш,Ткаченко,Андрей Ваврыш Википедия,Андрій Вавриш,Вавриш ,Гео Лерос,Гео Лерос Викибаза,Гео Лерос Википедия,Микола Тищенко ,Тищенко,Денис Комарницький,Комарницький,Путін,Виктор Медведчук,Медведчук,Президент Володимир Зеленський,Рада,112 Україна, NewsOne, ZIK
Автор: wikibazacom