10 імен на хірургічному костюмі. Що значить ця чоловіча традиція? Соцмережі підірвало фото київського лікаря

10 імен на хірургічному костюмі. Що значить ця чоловіча традиція? Соцмережі підірвало фото київського лікаря
7160 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лікар пологового будинку 2  Сергій Сальников підірвав мережу найчутливішим фото молодого батька, який одягнув на пологи хірургічний костюм, на якому разом з друзями відмічає народження кожної дитини з їх компанії. При чому всі дітки народжені  у одного й того ж лікаря.

Наразі на кармані костюму записано 10 імен з датами народження.

« В моїй професії є основне заради чого я кожного ранку йду в свій рідний пологовий будинок і заради чого я готовий терпіти поганий настрій керівництва, закривати очі  на їх нікчемні накази та незаконні догани, чергові нападки та чвари.

Те, заради чого я поспішаю на роботу- це момент появи нового Життя!! А ще усвідомлення того, що саме мене в цей момент обрав Бог стати учасником процесу появи найбільшого дива на землі - народження Дитини!

На фото - чоловік, що вдягнений в хірургічний костюм. Ні, він не хірург, не акушер, не неонатолог.... Він - дуже щасливий батько щойно народженої дитини!!

А костюм - це чоловіча традиція їх дружньої компанії, бо саме його всі друзі надягають на пологи дружин, відмічаючи на  кишені таку важливу для себе дату та ім’я.

І, можливо, я не пам’ятаю народження кожної цієї дитини в деталях, але їх батьки завжди пам’ятають мене і цей важливий день в їх житті!

В першу чергу ми все ж таки лікарі, а вже потім люди з  категоріями та посадами.» - написав в мережі Facebook Сергій Сальніков.

Фото та текст взято із Facebook сторінки лікаря.

Теги: Сергій Сальніков,Сергій Сальников,пологовий будинок №2,хірургічний костюм,лікарі,Сальніков,Сальников,Лікар,Лікар пологового будинку №2 Сергій Сальников
Автор: wikibazacom