ХТО ФІНАНСУЄ "РУСЬКУ ВЕСНУ 2"

ХТО ФІНАНСУЄ "РУСЬКУ ВЕСНУ 2"
7758 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогоднішня тема не стосується митниці, податкової на чолі з їхніми керівниками та їхніх злочинних угруповувань, що грабують держбюджет. 

Сьогодні мова піде про руській мір в Україні, та чиїми руками хочуть Медведчук та його соратники зробити Руську весну 2 в Україні. 

Отже, поїхали.

Друзі, я до останнього вірив, що головний координатор руху SaveФОП (Податковий майдан) Сергій Дородич дійсно відстоює права простих ФОПів, старається для них. Але коли мені сьогодні   скинули документи та інфу про те,  хто і що стоїть насправді за діями Дородича, то я мовчати не можу, та навіть більше - Немаю Права. Щоб вам цю інформацію не донести та застерегти ФОПів від того, що їм розповідає персонаж Дородич. 

Одне скажу, цей рух немає права називатись "Податковий майдан"! Словосполучення з  "МАЙДАНОМ" зовсім протилежне. 

На Майдані люди відстоювали свої права та свободи, відбувалась Помаранчева Революція, Революція Гідності, загинули люди ( Небесна Сотня)...

А це -  я твердо і відповідально стверджую - Рух ОПЗЖ. 

В мене на руках документи про декілька   фірм (наближені до людей Медведчука),  які спонсорують цього Дородича, руками якого хочуть робити проросійський переворот в Державі!

СБУ зверніть Увагу! 

Джерело

Теги: ОПЗЖ,Податковий майдан,Сергій Дородич,SaveФОП ,руській мір,Віктор Медведчук,Дородич,Виктор Медведчук,Виктор Медведчук Википедия,Медведчук,СБУ ,СБ , СБ Украины,Украина,СБ України,України, Служба Безпеки України,Служба безпеки,Служба безопасности,Служба безопасности Украины
Автор: wikibazacom