Наші в Монако

Наші в Монако
7433 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тепер стало зрозумілим чому 27 жовтня 2020 року Конституційний суд України на закритому засіданні визнав неконституційною статтю 366 – 1 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання за недостовірне декларування.

Бо нашим чиновникам є, наприклад, що приховувати. Вони не хочуть і не будуть декларувати те, що простому українцю навіть і не снилось.

Наведу один приклад, як живуть і не декларують свій побут, майно наші чиновники.

Отже, герой “Наші в Монако” – Григорій Суркіс, український футбольний функціонер, політик.

Віцепрезидент УЄФА з 24 травня 2013 року по 7 лютого 2019 року. Зараз – почесний член УЄФА. Президент Федерації футболу України у 2000 – 2012 роках, зараз її почесний президент. На сьогоднішній день Народний депутат України 9 го скликання від партії “Опозиційна платформа – За життя”.

Цікаво чи декларує Григорій Суркіс своє розкішне життя в Монако?

Як стало мені відомо від журналістів розслідувачів пан Григорій Суркіс і його брат Ігор Суркіс вже понад 15 років круглорічно знімають апартаменти в готелі “Monte-Carlo Bay Hotel & Resort” у Монте Карло (Монако).

Вартість великих апартаментів 80 000 € за один, а вартість меншого 28 000€ на місяць. Отже щомісяця брати Суркіси платять 188 000€! А тепер помножте це на 15 років!

У вартість проживання не входить харчування.

На території цього готелю є класний ресторан CIPRIANI, досить вишуканий, ціни у винній карті – “космос” навіть для багатіїв французів, але ” Наші в Монако” можуть собі це дозволити. На другому поверсі цього ресторану є VIP зал де полюбляють брати Суркіси відпочивати. Раніше неодноразово проводились обіди і вечері з олігархом Дмитром Фірташем, але в останнього немає зараз змоги пересуватись.

Джерело

Теги: Монако,Григорій Суркіс,Ігор Суркіс,Монте Карло,Суркис,УЄФА ,Опозиційна платформа – За життя,Україна,Украина,Президент Федерації футболу України,CIPRIANI,Дмитро Фірташ,Фірташ,Фирташ,Дмитрий Фирташ Википедия
Автор: wikibazacom