Наші в Монако

Наші в Монако
13020 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тепер стало зрозумілим чому 27 жовтня 2020 року Конституційний суд України на закритому засіданні визнав неконституційною статтю 366 – 1 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання за недостовірне декларування.

Бо нашим чиновникам є, наприклад, що приховувати. Вони не хочуть і не будуть декларувати те, що простому українцю навіть і не снилось.

Наведу один приклад, як живуть і не декларують свій побут, майно наші чиновники.

Отже, герой “Наші в Монако” – Григорій Суркіс, український футбольний функціонер, політик.

Григорій Суркіс

Віцепрезидент УЄФА з 24 травня 2013 року по 7 лютого 2019 року. Зараз – почесний член УЄФА. Президент Федерації футболу України у 2000 – 2012 роках, зараз її почесний президент. На сьогоднішній день Народний депутат України 9 го скликання від партії “Опозиційна платформа – За життя”.

Цікаво чи декларує Григорій Суркіс своє розкішне життя в Монако?

Як стало мені відомо від журналістів розслідувачів пан Григорій Суркіс і його брат Ігор Суркіс вже понад 15 років круглорічно знімають апартаменти в готелі “Monte-Carlo Bay Hotel & Resort” у Монте Карло (Монако).

Знімають вони там три апартаменти, два великих (по 500 кв.м) і один менший ( 120 кв.м).

Увага!

Вартість великих апартаментів 80 000 € за один, а вартість меншого 28 000€ на місяць. Отже щомісяця брати Суркіси платять 188 000€! А тепер помножте це на 15 років!

У вартість проживання не входить харчування))).

На території цього готелю є класний ресторан CIPRIANI , досить вишуканий, ціни у винній карті – “космос” навіть для багатіїв французів, але ” Наші в Монако” можуть собі це дозволити. На другому поверсі цього ресторану є VIP зал де полюбляють брати Суркіси відпочивати. Раніше неодноразово проводились обіди і вечері з олігархом Дмитром Фірташем, але в останнього немає зараз змоги пересуватись.

Інформація щодо проживання Григорія Суркіса у цьому готелі є відкритою та доступною. Моєму інсайдеру підтвердив генеральний менеджер SBM MONTE BAY – FREDERIK DARNET, інформацію можете перевірити за цими телефонами:

+377 98 06 00 07
+377 98 06 10 00
+377 98 06 00 08

Також у Григорія Суркіса є свій “невеличкий” автопарк. На фото не всі машини, які належать братам Суркісам у Монако, але і це, що ми знайшли має привернути вашу увагу!

Також брати Суркіси є постійними клієнтами ювелірного салону Van Cleef & Arpels.

Вартість ювелірних виробів цієї ТМ вражає. Я вже не кажу про десятки коштовних годинників 100 000 – 500 000€ і т.п.

Питання до Григорія Суркіса: Ви все задекларували, як Народний депутат України?
Питання до НАЗК, НАБУ, СБУ – шановні правохоронці, ви цікавитесь незадекларованим життям наших чиновників? Цікавитесь їхніми статками в той час коли більшість українців знаходяться поза межею бідності?!!!!

Також нашу увагу привернув ще один колишній чиновник часів Порошенка пан Борис Ложкін.

В цьому ж самому готелі Monte Carlo BAY & RESORT він вже проживає біля 2.5 років.
Вартість апартамента 35 000€ щомісячно. (LOZHKIN BORYS Monte Carlo Bay APT. 3.1.)

Як нам відомо, то Генеральна прокуратура України викликала для вручення підозр і допиту колишнього голову Адміністрації президента Бориса Ложкіна, заступника глави АП Олексія Філатова та екс-очільницю Національного банку Валерію Гонтареву.

Відповідні повістки оприлюднені на сайті ГПУ.

Варто зауважити, що їх викликають «у якості підозрюваного».

Так, у документах вказане кримінальне провадження, яке стосується олігарха-втікача Сергія Курченка, підозрюваного у масштабних розкраданнях.

Зокрема, підозра Гонтаревій стосується розкрадання і сприяння злочинцям, а Філатову і Ложкіну — легалізації незаконних доходів і сприяння.

Але Борис Ложкін не з’явився для вручення йому підозри і спокійно переховується у мальовничому Монако!

Невже це не відомо нашим правоохоронцям. Якщо мені це стало відомо, то правоохоронці також володіють інформацією де переховується пан Ложкін. Але чому він досі не затриманий лиш доводиться здогадуватись!

Тому шановні чиновники, митарі, податківці декларуйте, не крадіть і наша Україна буде квітучою та багатою.
lavriv.pro
Теги: Монако,Григорій Суркіс,Ігор Суркіс,Монте Карло,Борис Ложкін