Керівник ДФС Мельник заявляє, що він бореться з конвертами, а тим часом його підлеглі "кришують" ці всі конверти

Керівник ДФС Мельник заявляє, що він бореться з конвертами, а тим часом його підлеглі "кришують" ці всі конверти
8922 ПЕРЕГЛЯДІВ

Також прошу звернути увагу профільного департаменту СБУ, щодо протиправної діяльності БРСМ!

Отже коротко про те, як БРСМ завдає сотні мільйонів збитків держбюджету через свої "прокладки".

Пилипенко Юрій Васильович є начальником служби безпеки БРСМ, в минулому полковник СБУ, людина, яка в структурі БРСМ курує відмивання грошових коштів отриманих шляхом продажу податкового кредиту (ПДВ) на тіньовому ринку обналу.

Один з інструментів, який в обхід оподаткування продає той самий схематозний ПК, це контора транзитер , якщо простими словами «прокладка» між БРСМ і ринком обналу код ЄДРПОУ 42547705) ТОВ "Євро Смарт Пауер", якщо бути точніше, то продає ця контора навіть не талони палива, хоча і їх вона продає в повний зріст, а чеки, що є схемою накрутки валового податкового кредиту у контрагентів, які купують його за кеш, тим самим уникаючи оподаткування, в слідстві чого бюджет країни недоотримує сотні мільйонів гривень на місяць.

Схема до болю проста: куратори з БРСМ відповідають за цей напрям співпрацюють з так званими конвертаційними майданчиками, наприклад та ж ТОВ "Євро Смарт Пауер" про яку вище сказав вивантажує свій схематозний податковий кредит у вигляді чеків на паливо на сотні мільйонів гривень, а розрахунок за нього приймають в кеші спеціально навчені хлопці, на спеціально створеному так сказати тіньовому офісі БРСМ, який знаходиться по вул.Стратегічне Шоссе , 18 в гарному будинку з високим парканом, купою камер спостереження і охороною.

Звичайно такий тіньовий прибуток не може обійтися без узгодження з чиновниками першого рангу з контролюючих структур ДПС і ДФС, які щомісяця отримують відкати від БРСМ, а завдання великих погонів банально проста - вони отримують вступні від БРСМ по компаніям транзитерів, які потрібно захистити від пильної уваги контролюючих органів, щоб податкові накладні по схематозному ПК не блокували, а співробітники нижчого рангу органів, які повинні це припиняти, не задавали дурних запитань і не «заважали» заробляти чинам з великими погонами.

Щомісячний оборот БРСМ і підконтрольних їй підприємств- транзитерів, які продають той самий схематозний ПК досягає 1 млрд!

Тепер порахуйте самі скільки щомісяця тільки БРСМ і перші особи контролюючих органів краде в держбюджету!

Але куратори БРСМ в погонах, мабуть відчули, що пахне смаженим і призупинили вивантаження ПК з підконтрольних БРСМ компаній, але не надовго.

За даними мого розслідування і інформації від інсайдера буквально з наступного тижня перші особи органів контролю дають зелене світло для нових потоків схематозного ПК, треба ж відпрацьовувати «зарплату« в конвертах...

Звертаю увагу Президента України, голови СБУ, генерального Прокурора України - припиніть розкрадання бюджету руками голови ДПС Любченка і голови ДФС Мельника.

Чому стосується і Мельника, тому, що один з його прямих підлеглих є "дахом" протиправної діяльності БРСМ!

Джерело

Теги: БРСМ ,Пилипенко Юрій Васильович,ПДВ,конвертаційний центр,ДПС,ДФС,ДФС корупція ,Мельник ДФС,Вадим Мельник