Онлайн сервіс Profiman - це швидкість, зручність та прозорість в пошуку виконання послуг

Онлайн сервіс Profiman - це  швидкість, зручність та прозорість в пошуку виконання послуг
10548 ПЕРЕГЛЯДІВ

Онлайн сервіс Profiman дозволяє шукати приватних спеціалістів, які допомагають вирішувати побутові та бізнес задачі. На цьому майданчику ви зможете розмістити своє резюме фахівця, або знайти того, хто виконає для вас складну роботу. Тож якщо ви в пошуках підробітку або додаткового заробітку, то ця платформа для вас. 

Над проектом Profiman працює досвідчена та амбіційна команда. Всі ми - різні. Кожен з нас займається своєю роботою. Ми виросли в різних містах і в різний час, але всі стикалися з однією і тією ж проблемою - жахливим сервісом в сфері послуг. Нас всіх об'єднує бажання виправити цю ситуацію. Щоб пошук потрібного фахівця займав всього кілька хвилин. Щоб недобросовісні фахівці не залишалися безкарними. Щоб замовники ніколи "не забували" заплатити за якісно виконану роботу.

Наша мета:

Ми допомагаємо вирішити будь-яке завдання і звільнити вам час для сім'ї або друзів. Бажаємо надати роботу компетентним і відповідальним фахівцям. Приєднуйтесь до нас! Тепер шукати роботу і працівників можна ефективніше і зручніше.

Наші дизайнери і фахівці з інтерфейсів постійно працюють над поліпшенням сайту, роблячи пошук вакансій і резюме ще простішим. А програмісти вдосконалюють функціональну частину, додаючи нові можливості, які допомагають знайти гідну роботу, і нових професіоналів.

Ми пропонуємо зручний пошук виконавця. Фахівці всіх сфер діяльності знаходяться в одному місці. Можливий швидкий зв'язок з фахівцем, для вирішення термінових проблем відразу по телефону.

Що можна робити на Profiman?

Зручна фільтрація фахівців, дає можливість максимально швидко знайти потрібного спеціаліста.

Після реєстрації ви будете отримувати повідомлення про статус замовлень, а також повідомлення про отримання нових завдань. Після виконання завдання, кожен користувач залишає оцінку і відгук про виконану роботу, тому вибираючи фахівця ви можете наочно побачити рівень його компетенції.

Достатньо декількох хвилин, щоб відшукати відповідь на свою проблему. Ви можете запитувати у фахівців їх досвід роботи та можливості. Більшість інформації ви побачите в підпису під виконавцем. Тут ви отримаєте корисні поради, щодо роботи. 

В результаті моніторингу спеціалістів ви знайдете найкращого виконавця для своєї роботи. А самі фахівці зможуть найбільш точно визначитися зі своєю спеціалізацією. Робота на сайті допоможе підвищити свій рівень кваліфікації. 

Тепер, працювати в Україні ще більш доступно. Робота стала більш різноманітною, більш перспективною. Будуємо наше майбутнє разом. Успіхів вам!

Теги: Profiman ,Онлайн сервіс Profiman,послуги