Юрій Тацій: «брудні» гроші на відпустку «по-багатому»

Юрій Тацій: «брудні» гроші на відпустку «по-багатому»
11294 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не встиг вщухнути скандал навколо подорожі Голови КСУ до ОАЕ, як в мережі з’явились не менш вражаючі світлини інших посадовців-відпочивальників, які «можуть собі дозволити»…

Так, дружина Заступника директора Департаменту  будівництва та архітектури КМДА Юрія Тація оприлюднила на своїй сторінці facebook фото родинного відпочинку в одному з найбагатших міст світу - Дубаї.

За наявною інформацією, сім’я  провела новорічну відпустку в найдорожчому готелі  узбережжя Перської затоки - Burj Al Arab Jumeirah 5*, добова вартість проживання в якому сягає близько 10 тисяч доларів.

Зрозуміло, що офіційні доходи держслужбовця і його дружини-перукарки аж ніяк не відповідають їхнім витратам на розкішне життя з відвідинами престижних курортів: Сейшельських та Канарських островів, Греції, Арабських Еміратів, Філіппін та ін.

Відповідно до декларації Тація, його річної заробітної плати може вистачити щонайбільше на дві доби перебування у фешенебельних апартаментах. Тож, за чий рахунок «бенкет»?!

Як зазначають активісти ГО «Стоп свавіллю», «директор Департаменту містобудування Свистунов разом з заступниками Тацієм і Яструбенко роками очолюють корупцію у цьому органі, за чималі «відкати» покриваючи незаконні будівництва столиці».


Скріншот

Участь Тація у корупційних схемах підтверджується і розслідуванням журналістів «Наші гроші», які встановили причетність чиновника до незаконного заволодіння земельними ділянками в лісі під Києвом біля села Катеринівка. Ділянки, отримані Тацієм та його родиною, стояли незабудовані 8 років. Однак за кілька днів після призначення на посаду в.о. головного архітектора Тацій почав будуватися.

Окрім того, як зазначає Bihus.Info, разом з Олександром Костюком - помічником одіозного Столара, якого називають тіньовим мером Києва, Тацій володів фірмою ТОВ “Будмегасервіс”. За кілька місяців до того, як останній став співвласником і керівником фірми, вона отримала в користування 0, 91 га на Гостомельській площі у Києві. Це був майже гектар дороги на виїзді з міста в районі Академмістечка. Дорозі змінили цільове призначення, і передали фірмі Тація для будівництва торгово-офісного центру.


Скріншот

Активісти неодноразово збиралися під стінами будівлі КМДА з вимогою до Кличка звільнити Тація з займаної посади, але схоже,  Тацій –  «курка, що несе золоті яйця».


Скріншот

Теги: Юрій Тацій,Тацій,Ірина Тацій,Тацій Ірина Олександрівна,Голова КСУ,КСУ,ОАЕ,Заступник директора Департаменту будівництва та архітектури КМДА Юрій Тацій,КМДА ,Дубаї,Burj Al Arab Jumeirah 5*,Греція, Арабські Емірати, Філіппіни,ГО «Стоп свавіллю»,Стоп свавіллю,Свистунов,Яструбенко ,ТОВ “Будмегасервіс”,Будмегасервіс,Київ,Киев,Украина,Україна
Автор: wikibazacom