ВАЖЛИВО! ЄВГЕНІЙ ПАНКРАТОВ – МУЗИКАНТ, ЛЮБЛЯЧИЙ БАТЬКО ТА ЧОЛОВІК ПОТРЕБУЄ НАШОЇ ДОПОМОГИ

ВАЖЛИВО! ЄВГЕНІЙ ПАНКРАТОВ – МУЗИКАНТ, ЛЮБЛЯЧИЙ БАТЬКО ТА ЧОЛОВІК ПОТРЕБУЄ НАШОЇ ДОПОМОГИ
57560 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рак 4 ступеня з метастазами у лімфовузли. Хмельницький гітарист Євгеній Панкратов бореться із важкою недугою. Лікування, яке йому пропонують в Україні, обіцяє 2-3 роки життя. Відтак, схиляється до західних технологій, які дають серйозні прогнози на одужання. Однак це лікування обійдеться значно дорожче. Одна ін’єкція коштує 4 тисячі доларів. А таких треба 4 упродовж двох місяців. І затим — впродовж року — ще 4 комплекси. Грошей родини на це лікування не вистачить. Відтак, просять про допомогу небайдужих.

Чоловіку 49 років. З 2011-го він бореться із страшною недугою – раком. Десять років тому йому вдалося сповільнити розповсюдження хвороби, та вона повернулася. Нині чоловік потребує дороговартісного лікування.

Євгеній Панкратов – люблячий чоловік, батько та талановитий музикант. Десять років тому у нього почалися проблеми зі здоров’ям. Тоді чоловік згодився на оперативне втручання і кілька років прожив у стані ремісії.

Поки тривала ремісія, чоловік продовжував жити та будувати плани на майбутнє.У цей період у нього народилася донька – Єлизавета. Нині дівчинці п’ять років. Вона весела, мила і багато мріє.

Та хвороба повернулася і прогресує. Зараз чоловікові встановили невтішний діагноз – уратеріальний рак четвертого ступеня. В Україні його поки не лікують, або пропонують малоефективну терапію.

Саме стільки років життя прогнозують українські лікарі. Дещо іншу думку мають закордоні колеги. Вони опираються на новітні підходи до лікування.

Одна доза прописаного препарату коштує чотири тисячі доларів. Впродовж двох місяців потрібно буде ще чотири. Потім – ще кілька комплексів протягом року. Тобто за підрахунками – 70 тисяч доларів на рік. Таких грошей в родині немає. Тому сім’я Панкратових просить Вашої допомоги.

Кошти можна перерахувати на банківську картку:

Розрахунковий рахунок у ПриватБанку на ім’я Панкратова Євгенія Євгеновича

4149 4993 4471 2664

телефон дружини Наталії  (097) 749-76-59

Теги: Євгеній Панкратов,гітарист Євгеній Панкратов,ДОПОМОГА,благодійність