Обладнання для знезараження повітря в медичних установах від Dental Group

Обладнання для знезараження повітря в медичних установах від Dental Group
142702 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рециркулятори ― це медичні прилади, які мають призначення знезаражувати повітря у будь-яких приміщеннях. Для всіх звично, що прилади для дезінфекції та асептики встановлюються в медичних закладах. Але ж у всьому цивілізованому світі де дбають про населення, знезаражувач повітря встановлюють у суспільних місцях, де може бути скупчення людей. А тим більш зараз, в часи світової пандемії, це питання є дуже актуальним.

Рециркулятор бактерицидний очищує повітря за допомогою ультрафіолетових променів. Через те, що цей прилад закритого типу, то випромінювання є цілком безпечним для людини, тому він може працювати в стаціонарному режимі. Корпус знезаражувача зроблено з металу або пластика, якій закриває лампи, та створює той самий бар'єр для променів, утримуючи їх світло всередині. Закритий тип приладу дає йому змогу працювати в приміщенні, де знаходяться люди, стільки часу, скільки потрібно. 

Де рекомендовано встановлення рециркулятора:

В розвинутих країнах рециркулятори давно використовуються як засіб боротьби з хворобами, які передаються повітряно-крапельним шляхом. Також прилад здатен знищувати не тільки віруси, а й бактерії, грибки, алергени, та інші шкідливі та небезпечні для людини мікроорганізми. Тому рециркулятори встановлюються в таких місцях:

  • В медичних закладах. В операційних, маніпуляційних кабінетах та інфекційних відділеннях працюють прилади типу Aeroseptic високої категорії захисту. В медичних прийомних кабінетах, пологових будинках, стаціонарних відділеннях та поліклініках, де знаходяться хворі, рециркулятор повинен бути обов’язково.
  • Дитячі садочки та школи оснащуються приладами типу рециркулятор бактерицидний Аерекс-стандарт 30, захищаючи дітей від поширення інфекцій.
  • Салони краси, перукарні, тату-салони. Тут процес очищення та дезінфекції є питанням особистої безпеки.
  • Місця масових скупчень людей ― торгівельні центри, супермаркети, вокзали, аеропорти. 
  • Харчове виробництво потребує встановлення рециркуляторів не тільки в цехах, але й в складах готової продукції.
  • В державних установах, особливо якщо там ведеться прийом громадян.
  • У ветеринарних клініках, розплідниках тварин.
  • В закладах громадського харчування
  • В приватних оселях, якщо господарі піклуються про здоров’я своєї родини. 
  • В стоматологічних кабінетах та приватних медичних закладах.

Функції рециркулятора:

Рециркулятори за допомогою кулера втягують повітря, де на нього потрапляє ультрафіолетове світло. А потім відфільтрований повітряний потік повертається в приміщення. Таким чином, всі органічні та неорганічні сполуки, віруси, бактерії та алергени, окислюються на молекулярному рівні, роблячи повітряний простір безпечним для людей. Існує можливість купити рециркулятор різних конфігурацій та параметрів. 

Які бувають рециркулятори:

  • в металевому або пластиковому корпусі;
  • різної потужності УФ випромінювання;
  • стаціонарні настінні або переносні;
  • вбудовано 1 або більше ламп;
  • різних габаритів.

Щоб визначитись, який за потужністю прилад потрібен, треба знати квадратуру приміщення. Спеціалісти радять прирівнювати потужність лампи до тих параметрів, які вона може обслуговувати. Наприклад, рециркулятор ЗАВЕТ має дві лампи по 8 Вт, відповідно його рекомендовано встановлювати в кімнаті 16 кв².

Тож бережіть себе та своїх близьких, а для цього звертайтеся до інтернет магазину Dental Group, де є рециркулятори для очищення та знезараження повітря, а ще стоматологічне та медичне обладнання завжди в наявності.  

Рециркулятори ↓

Рециркулятор ЗАВЕТ↓

Dental Group↓

Медичне обладнання ↓

Теги: Обладнання для знезараження повітря,знезараження повітря,Рециркулятори ,рециркулятор ЗАВЕТ,Dental Group,медичне обладнання