Володимир Ісаєнко: Камінчик за камінчиком, цеглинка до цеглинки разом ми будуємо Країну Закону і Справедливості!

Володимир Ісаєнко: Камінчик за камінчиком, цеглинка до цеглинки разом ми будуємо Країну Закону і Справедливості!
170117 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно, 27 січня 2021 року на своїй сторінці у Фейсбук Ректор Національного авіаційного університету (НАУ) Володимир Ісаєнко повідомив  хорошу новину: «ІМЕНЕМ УКРАЇНИ Шевченківський районний суд міста Києва 27 січня 2021 року поновив мене на посаді Ректора НАУ та визнав незаконним і скасував наказ МОНУ про моє звільнення!!!!»

Однак, поки що Міністерство освіти та науки України на чолі із паном Шкарлетом ігнорує рішення Шевченківського суду від 27.01.2021 року про поновлення Володимира Ісаєнко на посаді Ректора НАУ. А це є прямим порушенням Законодавства України!

 

Та попри труднощі, Володимир Ісаєнко не здається, і сьогодні на своїй сторінці у Фейсбук  повідомив, що уже звернувся до виконавчої служби із Заявою про примусове виконання законного рішення. 

 Також, пан Ісаєнко висловився із щирими словами подяки до всіх, хто його підтримує: 

 «Щиро дякуємо усій активній громадськості за підтримку та увагу до НАУ! Вдячні Усім - прогресивним громадським організаціям і рухам, незалежним медіа, народним депутатам, небайдужим громадянам, і вам моїм щирим супер-Друзям!!! Щодня нас стає все більше і більше!» - написав Ректор НАУ, Володимир Ісаєнко. 

«Камінчик за камінчиком, цеглинка до цеглинки разом ми будуємо Країну Закону і Справедливості! Крок за кроком, не зупиняючись, ми рухаємося до Нашої Перемоги!» - наголосив пан Ісаєнко у своєму дописі на сторінці Фейсбук! 

Що ж і ми, від імені редакції щиро вболіваємо за Володимира Ісаєнко, і бажаємо Йому якнайшвидше повернутись у стіни рідного  Національного авіаційного університету. 

Також, звертаємось до Міністра освіти і науки Сергія Шкарлета щодо негайного, Законного  поновлення Володимира Ісаєнко на посаді Ректора НАУ. 

«Пане Шкарлет! Закон для всіх один, просимо і Вас його дотримуватись! Є рішення Суду – його потрібно виконувати! Дякуємо за розуміння» 

А також звертаємось до Президента України Володимира Олександровича Зеленського із закликом негайно втрутитись у ситуацію довкола НАУ та взяти її під особистий контроль.

«ВОЛОДИМИРЕ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ! - ЗАХИСТІТЬ МАЙБУТНЄ НАШОЇ КРАЇНИ!»

 

Теги: Володимир Ісаєнко ,Шевченківський районний суд ,Шевченківський районний суд міста Києва,МОН,НАУ ,Міністерство освіти та науки України ,Шкарлет,Національний авіаційний університет,Сергій Шкарлет, Президент Зеленський, Президент Украины, Президент України Володимир Зеленський