ВАЖЛИВО! МАЄМО ЗНАТИ, ЩО ОБИРАТИ! З «МЕДСНАБ 2020» НАДІЙНИЙ ЗАХИСТ ВІД COVID-19 СТАЄ РЕАЛЬНІСТЮ!

ВАЖЛИВО! МАЄМО ЗНАТИ, ЩО ОБИРАТИ! З «МЕДСНАБ 2020» НАДІЙНИЙ ЗАХИСТ ВІД COVID-19 СТАЄ РЕАЛЬНІСТЮ!
156451 ПЕРЕГЛЯДІВ

Навряд сьогодні вже потрібно комусь доводити, що COVID-19 – це страшна пошесть яка не жаліє як дорослих, так і дітей; як спортсменів, так і менеджерів; як лікарів, так і вчителів; як багатих, так і бідних…  Для COVID-19 – ми всі рівні! Правда, у порівнянні із початком 2020 року, коли цей вірус завітав у наші домівки – сьогодні ми вже більш адаптовані до нього. Ми менш зухвалі, більше проінформовані, та найголовніше – значно краще захищені від цього захворювання. 

Щодо ЗАХИЩЕНОСТІ , то тут потрібно віддати належне потужній УКРАЇНСЬКІЙ компанії «МЕДСНАБ 2020», яка чи не першою прийшла на допомогу українським громадянам у протистоянні із коронавірусною інфекцією. Коли багато чиновників та різноманітних діячів шукали можливості закупити захисні маски, костюми, рукавички за кордоном, при тому розраховуючи на біді збагатитись - компанія «МЕДСНАБ 2020» налагодила власне виробництво якісних засобів захисту за передовими світовими технологіями в Україні. А сьогодні компанія міцно стоїть на захисті життя і здоров’я наших громадян.         

Якщо ще рік тому, ми мало не боролись за те, щоб придбати хоча б якусь маску, то сьогодні ми вже оточені широкою ринковою пропозицією. Маски, костюми, рукавички продають уже чи не на кожному кроці, і ці товари вже не є чимось недосяжним. Та такий, широкий вибір, несе в собі приховані загрози. Часто заходячи в аптеку, магазин, заправку купуємо потрібні нам маски, рукавички, костюми, тощо – і навіть не замислюємось про якість та надійність куплених нами товарів захисту нашого життя і здоров’я. Ми думаємо, яка різниця що прикриває наше обличчя – головне, щоб охорона та персонал відвідуваного нами супермаркету, заправки, державної установи, і т. д. не ходили за нами із докорами «одіньте маску»… В результаті така наша байдужість у виборі засобів захисту призводить до неочікуваного захворювання. А потім ми думаємо : «як же так, маску, рукавиці я носив/ла… чому ж я захворів/ла?!»...

Відповідь доволі проста – засоби захисту, які ми часто купуємо – нас не захищають. А все тому, що на ринку присутній доволі широкий асортимент неліцензованої та виробленої десь у підвалах продукції. Також, українцям доволі часто підсувають засоби захисту вироблені в Китаю, більшість з яких явно не відповідає стандартам МОЗу. 

Що ж робити? Як вберегтись і купити надійні засоби захисту?   

Звісно, тут найперше – потрібно чітко знати виробника, який поставляє на український ринок надійні засоби захисту. Як кажуть – МАЄМО ЗНАТИ, ЩО ОБИРАТИ!!! Одним із таких, без перебільшення є УКРАЇНСЬКА КОМПАНІЯ-ВИРОБНИК  «МЕДСНАБ 2020»ПЕРЕДОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА НАЙЯКІСНІША ПРОДУКЦІЯ ДЛЯ ЗАХИСТУ НАШОГО ЖИТТЯ ТА ЗДОРОВ’Я УБЕЗПЕЧАТЬ НАС ВІД НЕБАЖАНОГО ЗАХВОРЮВАННЯ НА CОVID-19. 

Виробничі потужності знаходяться у місті Херсон, денна спроможність до виробництва – 300 тис. масок, 6 тис. костюмів біозахисту та іншої продукції. До того ж, відсоток браку дорівнює нулю, а це є надзвичайно важливим фактором. «МЕДСНАБ 2020» внесене в реєстр осіб відповідальних за введення медичних виробів, активних медичних виробів, які імплантують, та медичних виробів «in vitro» в обіг, що ведеться Державною службою України з лікарських засобів та контролю. При маркуванні компанія використовує «трилисник», що сповіщає покупців про те, що підприємство-виробник включене до реєстру, а товар маска – МЕДИЧНИЙ ВИРІБ!!! 

Простими словами, продукція  «МЕДСНАБ 2020» - це якість, надійність та безпека нашого здоров’я, яка пройшла всі перевірки та сертифікації! Користуючись продукцією цієї компанії кожен з нас може бути впевнений у своїй захищеності!!!   

Наведемо кілька цікавих відео, щоб кожен зміг оцінити самостійно вироби «МЕДСНАБ 2020»

Комбінезон МЕДСНАБ 2020 не пропускає води та шкідливих речовин

Костюм біозахисту (комбінезон) (TYVEK) багаторазового використання захищає від бактерій, вірусів

МЕДСНАБ 2020 - якість та надійність продукції вражає

МЕДСНАБ 2020 - якісні захисні маски за найнижчими цінами 

А тепер напевне найцікавіше – цінова політика «МЕДСНАБ 2020»! (вказано не всю продукцію) 

Що ж, думаємо, багато кого продукція «МЕДСНАБ 2020» зацікавила! 

Для тих, хто бажає придбати якісні засоби захисту від компанії «МЕДСНАБ 2020» - надаємо контактний номер телефону – 0676319231

«МЕДСНАБ 2020» запрошує до довгострокового співробітництва на вигідних умовах!

Теги: МЕДСНАБ 2020, COVID-19,захисні маски ,маски,МОЗ,медики,медицина