Невідомі спалили авто громадської активістки, ексголови селища Коцюбинського Ольги Матюшиної

Невідомі спалили авто громадської активістки, ексголови селища Коцюбинського Ольги Матюшиної
130518 ПЕРЕГЛЯДІВ

Невідомі спалили авто громадської активістки, ексголови селища Коцюбинського Ольги Матюшиної, яка виступає за збереження Біличанського лісу і приєднання Коцюбинського до Києва. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Київській області в Facebook, передає "Соцпортал".

У Київській області в смт Коцюбинське вночі 27 січня спалили автомобіль. Зараз правоохоронці встановлюють обставини пожежі, опитують свідків і очевидців.

Як пізніше з'ясувалося, автомобіль належав активістці, а також ексголові смт Коцюбинське Ользі Матюшиної. Про це повідомила вона сама на своїй сторінці в соцмережах.

"Позиція поліції - нормальним людям машини не палять. Ганебно зловтішаються від підпалу, тому що говорять, хороша машина була", - написала активістка.

За її словами, інцидент стався близько пів на третю ночі, пожежних викликали сусіди або перехожі, ті прибули досить швидко, але машина вигоріла майже повністю.

Ольга Матюшина вважає те, що сталося, помстою за її попередню суспільну діяльність і спробою придушити активність інших людей в Коцюбинському через показове "покарання" когось відомого в селищі і регіоні

За інформацією поліції, місце, де сталося загоряння авто, як і все селище, не обладнане камерами відеоспостереження, оскільки Коцюбинське не приєдналася до програми "Безпечна Київщина".

stopcor.org

Теги: Ольга Матюшина,Коцюбинське,Біличанський ліс,підпал