ХАЙП, ОБМАН ТА ПОРУШЕННЯ ЗАКОНУ: ЧИ ЗНІМУТЬ ЗА ЦЕ БОРИСЕНКА З ВИБОРІВ ГОЛОВИ БОРИСПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

ХАЙП, ОБМАН ТА ПОРУШЕННЯ ЗАКОНУ: ЧИ ЗНІМУТЬ ЗА ЦЕ БОРИСЕНКА З ВИБОРІВ ГОЛОВИ БОРИСПІЛЬСЬКОЇ ОТГ
21833 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кандидат на посаду голови Бориспільської ОТГ Володимир Боресенко, як і на жовтневих виборах, балотується від партії «Європейська солідарність». Тоді йому вдалося зайняти друге місце у виборчій гонці, але за нього проголосувало лише 2 998 людей, що свідчить про низьку довіру людей.

Хайп та PR-технології: як тебе дурять

Борисенко – король піару! І якими тільки методами він не намагався привернути увагу до своєї постаті! З останнього – «перевернуті» білборди!

Ось такі публікації почали з’являтися у соціальних мережах. Щоправда, мешканці реагують на такий прояв реклами неоднозначно. Більшість називає це чистим «хайпом»!

До речі, до «Європейської солідарності» Борисенко у 2014 році безуспішно балотувався до парламенту, щоправда від іншої партії - «Фронт змін». І тоді «партійний перебіжчик» вигадав ще один привід звернути на себе увагу! Перед самими виборами, за словами Борисенка,  на нього було скоєно замах: на приватне подвір’я політика кинули гранату РГД-5, а в самого кандидата стріляли! Щоправда у той момент кандидат (не)випадково був у бронежилеті! Збіг? Та й тодішній голова СБУ Валентин Наливайченко запевнив всіх, що це був лише передвиборчий піар Борисенка, який він сам підлаштував…

Та й зараз Борисенко використовує елементи чорного піару. Зокрема, замовляє статті на різних ресурсах, де паплючить репутацію своїх конкурентів. Свою ж «небажану інформацію» в Інтернет-просторі, вочедидь, «чистить»!

Політична «кар’єра»

На парламентських виборах 2019 року Борисенко балотувався по 98 округу як самовисуванець, але достатньої підтримки не отримав. Вочевидь, саме тому він обрав такі способи звертати на себе увагу, адже, як політик, він нікому не цікавий!

До речі, у минулому скликанні Борисенко був помічником нардепа Андрія Іванчука, який відзначився прогульництвом, гречкосійством і численними випадками кнопкодавства. Тобто погляди Іванчука він поділяв?

Комерційна жилка Борисенка

Зауважимо, що Борисенко є забудовником (ПП «Боріко»), а також комерційним директором ТОВ «БФ Груп». Останнє товариство з обмеженою відповідальністю займається організацією роботи магазинів безмитної торгівлі в аеропорту «Бориспіль», а простіше – «Duty Free». Аналізуючи його бізнес-жилку, можемо зробити висновок, що його амбіції йти у мери Бориспільської ОТГ виключно комерційні!

До речі, в одному інтерв’ю він заявляв, що хоче повернути аеропорт «Бориспіль» під юрисдикцію Бориспільської ОТГ! Досить вигідно, чи не так? Адже як він зможе заробляти, не маючи впливу на найбільше летовище України!

«БФ Груп» пов’язують зі згаданим нардепом Іванчуком, адже директор компанії Юрій Грищенко вже два скликання поспіль працює помічником депутата. Цікаво, що свого часу родич прем’єр-міністра Арсенія Яценюка працював у цій же фірмі. Свого часу злочинна змова прем’єра Яценюка з міністром інфраструктури Максимом Бурбаком призвела до того, що компанія їхнього однопартійця «БФ Груп» стала єдиною, що має можливість займатися торгівлею в «Борисполі».

Чому Борисенко порушив закон?

Нещодавно один із кандидатів подав заяву до ТВК з вимогою скасувати реєстрацію кандидата від «Європейської солідарності» Володимира Борисенка! Виявляється, що причиною для цього стали порушення під час проведення агітації Борисенком! Зокрема вказують, що Борисенко, порушуючи закон, розміщує агітаційні матеріали у друкованих ЗМІ! При чому на матеріалі не вказано підприємство, що здійснило друк, тираж, відповідальний та інша інформація, що має обов’язково міститись у газеті!

Також Борисенко роздає агітаційні листівки сумнівного походження. Він вказав, що вони друкувались на власному обладнанні. Уточнимо, 40 тисяч примірників! Це що за власне обладнання повинно бути у депутата – своя типографія? Але ми ж розуміємо, що це все робиться для того, аби не платити за виготовлення матеріалів офіційно через рахунок, ігноруючи закон!

Та чи знімуть з реєстрації кандидата, враховуючи ці шокуючі порушення закону - питання відкрите. Адже в Україні досі є корупція, кумівство і «допомога» від тих, хто зможе «парєшать вапрос»!

Теги: Бориспільська ОТГ,Бориспіль,Борисполь,Борисенко ,Україна,Украина,ТВК ,БФ Груп,Європейська солідарність,ЕС,Европейская солидарность,Володимир Борисенко,Юрій Грищенко,Грищенко,ТОВ «БФ Груп»,Duty Free,ПП «Боріко»,Боріко,Андрій Іванчук,Іванчук,СБУ Валентин Наливайченко,Валентин Наливайченко,Наливайченко, СБ Украины, СБ України, Служба Безпеки України,Служба безпеки,Служба безопасности,Служба безопасности Украины
Автор: wikibazacom