Сьогодні святкує свій день народження людина з великої літери, в.о.голови Харківської міської ради Терехов Ігор Олександрович!

Сьогодні святкує свій день народження людина з великої літери, в.о.голови Харківської міської ради Терехов Ігор Олександрович!
24083 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шановний, Ігор Олександрович!

Медіахолдинг «Політика» вітає іменинника з Днем народження!

Прийміть наші найщиріші побажання! Міцного вам здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

Життя – це книга. Є люди, які її пишуть. Є ті, які читають і живуть так, як хтось прописав ... Ми бажаємо Вам написати "свою книгу" – яскраву, повну вражень, любові, щастя, розуміння. Таку, щоб було що згадати та іншим розповісти, як ви це і робите!

Бажаємо Вам дожити до ста років, нехай мотор в Ваших грудях працює без перебоїв і без ремонтів, нехай життя Ваше буде широкою і рівною трасою без вибоїн. Бажаємо також, щоб не заносило Вас на крутих поворотах, щоб Ви завжди міцно тримали кермо свого життя в твердих руках. Вдалої і щасливої Вам дороги! І нехай чудовий пазл Вашого життя складається тільки з шматочків щастя і складає загальну картину радості й успіху. Нехай усі його щасливі шматочки будуть приклеєні один до одного міцним здоров'ям, а з кожним новим днем народження їхня кількість тільки зростає!

Терехов розповів, чи хоче працювати в Харківській ОДА – новини Харкова

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

politica

Теги: в.о.голови Харківської міської ради,Терехов Ігор Олександрович,Медіахолдинг Політика
Автор: wikibazacom