Найбільша в світі зарплатня! Гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський отримує майже ДВА МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ ЩОМІСЯЦЯ!! Верещук не змовчала – у відставку його!

Найбільша в світі зарплатня! Гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський отримує майже ДВА МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ ЩОМІСЯЦЯ!! Верещук не змовчала – у відставку його!
37433 ПЕРЕГЛЯДІВ

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський має найбільшу зарплатню у світі серед керівників на аналогічних посадах, що становить майже два мільйона гривень щомісяця. 

Народний депутат Ірина Верещук в ефірі одного із телеканалів заявила, що рекомендуватиме прем’єру звільнити його з посади, передає УНН.

“Питання до пана Смілянського як до „супермегаменеджера“, як він вважає.

Коли я закидала йому на фракції, що його зарплата одна з найвищих у світі серед аналогічних зарплат керівників пошт, які є державними, він сказав „я мегаменеджер, я достойний ще більшої зарплати, я покажу реформу“.

То де реформа?” — прокоментувала нардеп.

Верещук вважає, що такі реформатори для держави фінансово невиправдані.

“Я буду дуже рекомендувати пану прем’єру Шмигалю під закінчення контракту, а контракт закінчується у 2021 році, позбуватися таких реформаторів, бо мільйони на зарплату не вирішують елементарних питань”, — резюмувала вона.

Нагадаємо, зарплата голови “Укрпошти” в цьому році становила 1,9 млн гривень в місяць, що становить 22,8 млн гривень в рік.

Джерело: УНН

Теги: Україна, Укрпошта, зарплати,Верещук,Народний депутат Ірина Верещук ,Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський,Украина,Укрпочта,Смилянский,Смілянський , Ирина Верещук,Ирина Верещук Википедия
Автор: wikibazacom