«Як без тебе я» - неймовірна Ксанті презентувала новий трек

«Як без тебе я» - неймовірна Ксанті презентувала новий трек
133834 ПЕРЕГЛЯДІВ

Новий трек неймовірної, чарівної та яскравої зірочки Ксанті під назвою «Як без тебе я» швидкими темпами покоряє серця слухачів. Та й в загальному творчість українки грецького походження давно вже визиває у її шанувальників слова аналогічні назві нового треку – «як ми без тебе Ксанті», «коли новий і ще новий трек», і т. д. Люди люблять Ксанті, і завжди з нетерпінням чекають нових треків та новин щодо її творчості. А вона в свою чергу прикладає всі зусилля та відплачує за любов – любов’ю та теплотою звучання своїх чарівних пісень.      

«Як без тебе я» - це пісня-історія, що розповідає про закоханість, спогади, що переплелись з теперішнім та ніколи не стануть майбутнім. Багато людей переживають такі емоції, проходячи школу життя, — зазначає автор пісні Ксанті.

Мінливість світу віддзеркалюється у темпі треку, під який хочеться танцювати, а трохи мінорний настрій створює атмосферу мрій та ностальгії.

Ми переживаємо складний час: час змін, осіннього настрою, пандімеії та боротьби як за територіальну, так і за духовну цілісність, але з нами завжди буде музика та наша пам’ять, бажання, усвідомлення миттєвості життя та люди, яких ми кохаємо. Саме у такі часи народжується світло, що освячує дорогу вперед, саме у такі часи можна отримувати задоволення від простих речей та цінувати те, що можеш бути самим собою.

Теги: Певица Ксанти,Ксанти,Як без тебе я,неймовірна Ксанті ,Ксанті презентувала ,Як без тебе я - Ксанті