Игорь Мизрах – «Амулеты любви». Прем’єра нової пісні під час грандіозного вечора краси Missis Grand Beauty 2020

Игорь Мизрах – «Амулеты любви». Прем’єра нової пісні під час грандіозного вечора краси Missis Grand Beauty 2020
29404 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно, 22 грудня в Києві відбувся VIP-захід всеукраїнського масштабу - грандіозний вечір краси Missis Grand Beauty 2020. Міроприємство проходило в одному із найкращих ресторанів України Чайхона GOLD, що за адресою Велика Васильківська 5, в ТРК Arena City. Цей чарівний вечір зібрав разом зірок естради та шоу бізнесу, успішних бізнесменів та відомих політичних діячів. Для гостей була створена насичена концертна програма, а також багато різноманітних цікавинок.  

Кульмінацією VIP-заходу став конкурс краси нової концепції - Missis Grand Beuaty, де кожна учасниця мала можливість розкрити себе, як особистість, творець і успішна бізнес-леді. В свою чергу, гості цього незабутнього вечора краси ознайомились  з кожною з учасниць, які показали свою грацію, харизму, розказали про успіх та поділились секретами розвитку особистості.

Цю значиму подію висвітлювали Національні телеканали, топові українські та міжнародні журнали вели репортажі із самого центру міроприємства.

На цьому чарівному вечорі краси був присутній відомий політичний експерт, меценат, музикант, продюсер – Ігор Мізрах. І вже напевне, за традицією таких VIP-заходів його запросили на сцену для виконання однієї із своїх геніальних, душевних та заворожуючих пісень. Щодо традиції, то тут варто хоча б згадати щорічну премію FASHION LIFE AWARDS 2020 на якій відомий співак виконав свій легендарний хіт  «МОЙ ПАПА ВЫРУЛИТ». Також варто додати, що у цей вечір FASHION LIFE AWARDS 2020 Ігор Аркадійович отримав премію «ПОЛІТИК РОКУ». І таких міроприємств, де Ігор Мізрах із гостя перетворюється на учасника в житті політичного експерта, музиканта надзвичайно багато.  

Повернемось до Missis Grand Beauty 2020. У цей вечір Ігор Мізрах на запрошення ведучих, організаторів, а також гостей заходу зачарував усіх присутніх неймовірним виконанням своєї нової композиції – «Амулеты любви».

«Амулеты любви» у виконанні Ігоря Мізраха надвичайно вразила публіку, практично всі гості заходу із впевненістю відзивались, що дана композиція неодмінно уже являється хітом і вже скоро підкорить різноманітні музичні чарти та ефіри.

Прослухати і скачати «Амулеты любви»

Теги: Игорь Мизрах,Игорь Мизрах песни,Игорь Мизрах музыка,Амулеты любви,песня Амулеты любви,Missis Grand Beauty 2020,Чайхона GOLD, Ігор Мізрах,Мизрах, FASHION LIFE AWARDS 2020 ,премія FASHION LIFE AWARDS 2020, FASHION LIFE AWARDS , Игорь Мизрах Мой папа вырулит,Мой папа вырулит,Україна,Украина
Автор: wikibazacom