Марина Корнієнко: Незмінних принципів справедливості і неупередженості, бездоганної діяльності і великих успіхів! Із професійним святом — Днем працівників суду!

Марина Корнієнко: Незмінних принципів справедливості і неупередженості, бездоганної  діяльності і великих успіхів! Із професійним святом — Днем працівників суду!
33253 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головним пріоритетом сьогодення нашої держави являється ефективне судочинство! Від самовідданої, професійної роботи працівників суду залежить збереження в суспільстві соціально-політичної стабільності, миру та спокою, дотримання Конституційних прав і свобод людини. Працівники суду день у день стоять на варті захисту громадян від беззаконня. Фахова діяльність кожного працівника суду відіграє надзвичайно важливу роль у збереженні принципу верховенства права та справедливості, сприяє розвиткову України, як демократичної та правової держави. Працівники суду несуть велику відповідальність у забезпеченні законних прав та інтересів кожного громадянина.

Кожен працівник «Феміди», вибираючи свою професію та місце роботи свідомо присвячує себе щирому, самовідданому та доброчесному служінню народу та Закону України!

З нагоди професійного свята висловлюю слова вітання та підтримки кожному працівникові суду! Також хочу подякувати кожному працівникові суду та органам і установам системи правосуддя, які попри щоденні труднощі своєю відданою працею забезпечують функціонування надзвичайно важливого та складного механізму судової влади у нашій державі.

Шановні судді та працівники суду! З нагоди свята Дня працівників суду - прийміть щирі вітання і побажання щастя, здоров'я, радості й миру!

Бажаю суддям та усім працівникам судів, органів та установ системи правосуддя міцного здоров’я, успіхів, емоційної стійкості, незалежних принципових рішень і вчинків та віри у майбутнє нашої держави! Нехай кожен день повниться хорошим настроєм, душевними зустрічами і плідною роботою. Нехай професійна етика і добропорядність у нелегкій діяльності будуть запорукою зміцнення в Україні верховенства права. Натхнення та успіхів у благородній справі торжества законності, щоб від людей завжди чули тільки слова вдячності за неупереджені та справедливі рішення, за щиру і сумлінну працю. 

Бажаю незмінних принципів справедливості і неупередженості, бездоганної  діяльності і великих успіхів, абсолютної удачі в житті і високої репутації, міцного здоров'я і бравих сил. Нехай правосуддя завжди торжествує, нехай Закон і чесність правлять країною. Нехай робочі справи увінчуються успіхом, домашні суперечки вирішуються на раз, а всі цілі стають все ближче та підкорюються якнайшвидше. Бажаю терпіння та витримки у відповідальній справі.

Щиро вітаю із професійним святом — Днем працівників суду!

Марина Корнієнко - журналіст, громадський діяч

Теги: Марина Корнієнко,Корнієнко,Марина Корнієнко громадський діяч,Марина Корнієнко журналіст,Марина Корнієнко - Жінка року,Марина Корниенко,Марина Корниенко журналист,Марина Корниенко общественный деятель,День працівників суду,Суд,Судьи,Україна,Украина,Феміда,Фемида,Закон України,Закони України,поздравления,поздравление
Автор: wikibazacom