Богдан Горбань – малолітній аферист з команди Шахова

Богдан Горбань – малолітній аферист з команди Шахова
33001 ПЕРЕГЛЯДІВ

Якщо життя вас зведе з цією людиною, будьте обережні – можете залишитись без останньої копійки.

Минуло вже майже два місяці, як завершилися місцеві вибори, але деякі українці ще довго відчуватимуть гіркий присмак розчарування. Скільки вже було інформації про те, що той чи інший горе-політик  не заплатив за агітацію своїм помічникам. Елементарно, як кажуть, «кинув» на гроші. Горбань Богдан Юрійович один з таких.

 

Висувався цей молодий «талант» вітчизняної юриспунденції  по столичній Борщагівці під першим номером скандальної політичної партії “Наш Край”. Ставив намети, агітував в парках на ринках, перековував у ЗМІ, що має найвищий рейтинг на окрузі та «порішає» проблеми і пенсіонерів і безробітних.

Але  мудрі українці йому не повірили. Менше одного відсотка наших громадян віддали свій голос на це “чудо”… І що тепер… Чи то політик, чи то адвокат, як він себе називає, чи просто безробітний без копійки за душею просто втік в кущі.

Люди, які працювали на нього не можуть отримати свої чесно зароблені кошти, а єдиною реакцією Богдана Горбаня є відповідь – не маю грошей, чи я вам нічого не повинен. Була ще й така відповідь – мене “кинув” Сергій Шахов. Хоча сам народний депутат це заперечує. Каже що свої зобов’язання перед Богданом Горбанем виконав.

 

Звісно ми будемо інформувати Вас про перебіг справи Богдана Горбаня, але хочемо привідкрити завісу цього персонажу, адже він приймав активну участь у виборах самого Сергія Шахова, а також є сином відомого журналіста Юрія Горбаня, якого зі скандалом вигнали з роботи в НАУ. Але це, як кажуть дві інші історії…

person

Теги: Сергей Шахов,Сергей Шахов Википедия,Шахов,Горбань,Богдан Горбань,Богдан Горбань аферист,оферист Горбань,аферист Богдан Горбань, Сергій Шахов, Сергій Шахов Вікіпедія,НАУ,Київ,Киев,Україна,Украина, «Наш Край»,Наш Край,партія “Наш Край”,політична партія “Наш Край”, партія «Слуга народу» Олександр Левченко,політична партія Наш Край,партія,Партия,политическая партия,политическая партия Наш Край,политическая партия "Наш Край"
Автор: wikibazacom